Elementer I Grænsefladen

Top  Previous  Next

Hovedvinduet i Visual Lottery Analyser er opdelt i fire dele:

1. Ribbon Bar
Den er placeret øverst i hovedvinduet og giver nem og hurtig adgang til softwarekommandoer.
Alle kommandoer er grupperet i grupper inden for følgende båndgrænsefladesider:

Lotteriindstillinger - Båndets backstage-visning, der indeholder softwarebredde lotterimuligheder

Lotteri - kommandoer til åbning af alle større softwarefunktioner

Interface - kommandoer til tilpasning af softwarevisning

Software - kommandoer til at åbne softwareindstillinger og licensering
Hjælp - kommandoer med hjælpelinks.

2. Docking-vinduer

I venstre side af hovedvinduet er der 4 små vinduer, der kan dockes sammen
Billetvisning - et vindue, der viser spilbilletten
Lotterinumre - et vindue, der viser spillets lotterinumre
Spil - et vindue, der viser spillets egenskabseditor
Hjælp - et vindue, der viser hjælpeemnet om valgte softwareelementer, er kun synligt, når du klikker på knappen Vis hjælp på softwarens værktøjslinjer

Se  emnet Docking-vinduer for information om, hvordan du arbejder med docking-vinduer.

3. Vinduer

Hovedområdet i hovedvinduet, hvor softwaren åbner sine funktioner.
Du kan åbne alle vinduer som faneblade, og du kan nu også dobbeltklikke på eller trække et faneblad for at flytte den tilsvarende funktion til et separat flydende vindue.
Se  emnet Tabbed & MDI Interface for information om, hvordan du arbejder med tabbed windows.

4. Statusbjælke

En statuslinje i bunden af hovedvinduet giver mulighed for, at programmer kan vise forskellige former for statusinformation

Til venstre viser det mindste panel følgende oplysninger:

Klar
Når programmet er i inaktiv tilstand eller lige er færdig med at gøre noget.

Status
Når der opstår et problem, som ikke er kritisk, under udførelsen af en kommando, eller når en handling ikke afsluttes helt korrekt

Fejl

Når der opstod en kritisk fejl, og softwaren ikke kan fortsætte, eller en handling blev udført uden succes, ufuldstændig.
Advarsel
Når der opstod en fejl, men ikke en kritisk fejl, eller når brugeren udførte en handling, der ikke var tilladt.

Info

Når softwaren viser oplysninger om den udførte handling.
Arbejder
Når softwaren arbejder, er den optaget.

Den sidste del af statuslinjen, lige ved siden af det sidste panel, er et størrelsesgreb, der gør det muligt at ændre størrelsen på vinduet ved at trække i statuslinjens nederste højre hjørne.

Navigationsrude

Alle softwarens hovedfunktioner har en navigationsrude i højre side af vinduet, som indeholder ekstra værktøjer.
Se emnet Navigationsrude for mere information.

Windows Touch-understøttelse

Softwaren har en berøringsfølsom brugerflade - fra at trække i elementer til vandret og lodret scrolling.

Du kan nu bruge bevægelser (f.eks. tap, flick og pinch) til at scrolle, zoome og rotere diagrammer, gitre og alt andet i vores software.

Brug alle funktioner med et fingertryk på skærmen på enhver touch-aktiveret enhed.

Understøttelse af flere skærme

Softwaren understøtter funktioner til flere skærme. Du kan løsne ethvert vindue og trække det over på en anden skærm.