Lotteri Tal Vindue

Top  Previous  Next

Ticket View-vinduet viser alle lotterinumre i de spil, der er åbnet i øjeblikket.
Vinduet kan forankres til kanten af andre softwarevinduer eller kan flyde over skærmen.

Dette vindue åbnes som standard i venstre side.
For at kontrollere synligheden af dette vindue, på hovedsoftwarens værktøjslinje,
klikke på fanen Interface og derefter fra menuen Numbers Visibility vælge den ønskede vinduesposition.

Du kan også bruge Drag & Drop-funktionen: placer musen på billetvisningens titellinje, klik på venstre museknap, hold nede, og træk vinduet til den ønskede position.

Vi bruger udtrykket 'lotterinumre' i stedet for 'lodtrækninger'. Dog er lodtrækninger et passende udtryk i USA
men for eksempel, på andre sprog oversættes ordet draw til noget som at tegne noget på papiret med en pen.

Du kan ikke redigere spilnumre direkte i vinduet, for at gøre det  skal du bruge Lotterinumre-funktionen.

Eksempelbillede af siden Lotterinumre:

numberswindow

I bunden af vinduet er der en lille navigatorkontrol med en lille knap:

|<< knappen flytter til første lodtrækning

<< knappen flytter til forrige side

< knap gå til forrige  lodtrækning

> knappen flytter til næste  lodtrækning

>> knappen flytter til næste side

>>| knap gå til sidste  lodtrækning

Valgte numre vises automatisk i den primære billetvisning