Grænseflade

Top  Previous  Next

Interface-siden på Ribbon-værktøjslinjen har knapper til styring af softwarens visuelle udseende.

Visning af dokumenter

Billetsynlighed, Nummersynlighed, Spilsynlighed
Disse tre vinduer kan dockes til forskellige sider af hovedvinduet.
Du kan gøre det manuelt, som det blev beskrevet i Docking Windows-emnet, eller du kan docke dem ved hjælp af kommandoer her
Klik på en af disse knapper for at åbne en menu, hvor du kan

Vis eller skjul lotterinumre , billetvisning eller  spilegenskabsvindue, hvis det er synligt .

Gør vinduet flydende over andre vinduer

Docker vinduet til den valgte side af hovedvinduet

Dokumenter

Arbejdsområder

Håndterer layouts af kontrolelementer i vinduet som et globalt arbejdsområde. Arbejdsområder kan gemmes og gendannes.

Vinduer

Klik på denne knap for at åbne en drop-down-menu, hvor du kan aktivere det valgte vindue og udføre yderligere opgaver på åbne vinduer
såsom at lukke alle vinduer på én gang, omgruppere vinduer

Visning

Send til bakken

Sender softwaren til bakken, hvilket henviser til handlingen med at minimere et program eller en applikation til systembakken, også kendt som meddelelsesområdet, proceslinjens meddelelsesområde eller blot bakken. Systembakken er i nederste højre hjørne af Windows-skrivebordet og indeholder ikoner for aktive programmer og programmer, der kører i baggrunden.

Sprog

Klik på denne knap for at åbne en menu, hvor du kan ændre sproget i softwaregrænsefladen.

Bemærk, at sprogene er oversat fra engelsk ved hjælp af elektronisk service, det er måske ikke perfekt.
Vi sætter pris på dit forslag, hvis du finder noget, der kan forbedre nogle sprog, send venligst en e-mail til suggest@sprintbit.com

Galleri med skins

Softwarens brugerflade kan have et skin, og her kan du vælge et skin. Galleriet har tre små knapper i højre side.

Op- og ned-knapperne ruller gennem galleriet, og du kan se miniaturebilleder af skins. Den tredje knap åbner et popup-vindue, der viser større thumbnails og skin-navne.

For at anvende et skin på softwaregrænsefladen skal du klikke på et skin-miniaturebillede.