Hjælp Viewer

Top  Previous  Next

Et hjælpesystem er direkte indbygget i en software, hver softwarefunktion har  knappenVis hjælp, når du markerer denne knap, så åbnes hjælpevinduet.

Hjælpevinduet åbnes i venstre side af softwarens hovedvindue, og du kan flytte vinduet rundt, hvis du har brug for det. Se  emnet Docking af vinduer .

Systemet er interaktivt, du kan læse hjælpefilen om hvert programelement ved blot at klikke på et interface-element.
For at navigere til et andet emne i det aktuelle emne skal du holde CTRL-tasten nede og klikke på et link.