Software

Top  Previous  Next

Software-siden på Ribbon-værktøjslinjen har knapper relateret til softwarefunktionalitet og licensering

Guiden Automatisk tilstand
Åbner guiden , hvor du kan indstille den oprindelige softwareindstilling igen.
Det er den samme guide, som du har set, første gang du kører softwaren.

Vedligeholdelse af database

Åbner  vinduet Database Maintenance,en  funktion til administration af softwaredatabaser.

Programindstillinger

Klik på denne knap for at åbne  vinduet med softwareindstillinger

Køb software - Køb fuld licens

Køb en fuld version af softwaren til ubegrænset brug.
Besøg købssiden for at afgive din ordre. Gratis support og andre rabatter er tilgængelige.

Køb midlertidig licens

Hvis du kun vil bruge softwaren i en begrænset periode og have et fuldt funktionelt program, kan du købe en midlertidig licens.
Besøg købssiden for at vælge en af mange overkommelige muligheder.

Licens- og softwareoplysninger

Åbner et  vindue  med licens- og software oplysninger.
I dette vindue kan du aktivere softwaren. Tjekke for opdatering og se grundlæggende softwareinformation