Lottery

Top  Previous  Next

Ribbon-työkalurivin Lottery-sivulla on painikkeita, jotka avaavat tärkeimmät ohjelmiston ominaisuudet.

Pelit

Avaa peli

Avaa valitun pelin missä tahansa avatussa toiminnossa, jossa on valittu pelikortti.

Jos peliä ei ole valittu, avautuu ponnahdusikkuna, josta voit valita pelin.
Tässä ikkunassa on luettelo omista peleistäsi ja kaikista maailman peleistä.
Voit avata pelin valitsemalla pelin mistä tahansa luettelosta ja napsauttamalla sitten Avaa-painiketta.
Voit sulkea ikkunan valitsematta peliä napsauttamalla Peruuta- tai Sulje-painiketta.
Sulje ikkuna pelin jälkeen -valintamerkki on oletusarvoisesti valittuna ja sulkee tämän ikkunan automaattisesti pelin avaamisen jälkeen.

Voit avata pelin myös My Games -ikkunasta.

Voit avata pelin myös kaksoisnapsauttamalla pelin logoa tai teippaamalla sormella kosketusnäytöissä.

Omat pelit

Avaa Omat pelit -toiminnon, jonka avulla voit hallita pelejäsi ja päivittää lottonumeroita.

Maailman pelit
Avaa World Game Database (Maailman pelitietokanta ), ominaisuus, jolla voit lisätä ennalta määritettyjä lottopelejä peleihisi.

Työkalut

Lippugeneraattori

Avaa Tickets Generator -ominaisuuden, jolla voit luoda ja hallita arpalippuja.

Lottonumerot

Avaa Lottery Numbers Manager , ominaisuus lottonumeroiden katseluun, etsimiseen, tarkistamiseen ja manuaaliseen muokkaamiseen .

Wheel Systems

Avaa Wheel Systems , ominaisuus, jolla voit käyttää, luoda tai luoda oman pyöräjärjestelmän .

Järjestelmäeditori

Avaa Wheels System Editor -ominaisuuden, jolla luodaan ja muokataan pyöräjärjestelmiä.

Taulukkolaskenta
Avaa Spreadsheet , opurtaulukkolaskenta näyttää Excel-työkirjat, jotka sisältävät kaavoja, tietolähteitä, pivot-taulukoita, kaavioita ja muita kehittyneitä Excel-ominaisuuksia suurella tarkkuudella. Se tukee samoja tiedostomuotoja kuin lähes kaikki Microsoft Excelin versiot, sitä ei ole vielä liitetty mihinkään ohjelmiston ominaisuuksiin, se on vain sinua varten.

Analysaattorit

Yhden askeleen analyysi

Suorittaa analyysin, joka käyttää tekoälymoottoriamme, se analysoi pelin ja näyttää sinulle parhaat mahdolliset numerot pelata Tickets Generator -ikkunassa.

Visuaalinen analysaattori

Avaa Visual Analyser , ominaisuus arpajaispelien visuaaliseen analysointiin.

Numeroraportti

Avaa Numbers Report -toiminnon, jolla voit luoda raportin ennustetuimmista numeroista ja tilastoraportteja numeroiden esiintymisestä.

Muistilista

Avaa Muistiinpanovalikoiman , jolla voit tehdä muistiinpanoja analyysistäsi.

Pelaaminen

Tarkista pelitulokset

Tarkistaa voitot viimeisimpien Tickets Generatorilla luotujen lippujen perusteella , tämä komento on pikakomento nopeaa tarkistusta varten.
Voit  tehdä sen Tickets Generator -ikkunassa manuaalisesti ja muiden lippujen kanssa.

Rahoitus

Avaa Financial & Winning Numbers Statistics -ominaisuuden, jolla voit seurata taloudellisia tuloksiasi ja osumatilastojasi.