Liitäntä

Top  Previous  Next

Ribbon-työkalurivin Interface-sivulla on painikkeita ohjelmiston visuaalisen ulkoasun hallintaan.

Asiakirjat-näkymä

Lippujen näkyvyys, numeroiden näkyvyys, pelin näkyvyys
Nämä kolme ikkunaa voidaan telakoida pääikkunan eri puolille.
Voit tehdä sen manuaalisesti , kuten ikkunoiden telakointi -aiheessaon kuvattu , tai voit telakoida ne käyttämällä komentoja, jotka löytyvät täältä.
Napsauta mitä tahansa näistä painikkeista avataksesi valikon, jossa voit tehdä seuraavat toimet

Näytä tai piilota Lottery Numbers , Ticket View tai Game Properties -ikkuna, jos ne ovat näkyvissä.

Tekee ikkunasta kelluvan muiden ikkunoiden yläpuolella

Telakoi ikkunan pääikkunan valitulle puolelle

Asiakirjat

Työtilat

Hallitsee ikkunan ohjainten asetteluja yhtenä globaalina työtilana. Työtilat voidaan tallentaa ja palauttaa.

Windows

Napsauttamalla tätä painiketta avautuu pudotusvalikko, jossa voit aktivoida valitun ikkunan ja suorittaa avautuneille ikkunoille lisätoimintoja.
kuten sulkea kaikki ikkunat kerralla, ryhmitellä ikkunoita uudelleen...

Näytä

Lähetä lokeroon

Lähettää ohjelmiston lokeroon, mikä tarkoittaa sovelluksen tai ohjelman minimoimista järjestelmän lokeroon, joka tunnetaan myös ilmoitusalueena, tehtäväpalkin ilmoitusalueena tai yksinkertaisesti lokerona. Järjestelmätarjotin on Windowsin työpöydän oikeassa alakulmassa, ja se sisältää aktiivisten ja taustalla käynnissä olevien ohjelmien kuvakkeet.

Kieli

Napsauttamalla tätä painiketta voit avata valikon, jossa voit vaihtaa ohjelmiston käyttöliittymän kielen

Huomaa, että kielet on käännetty englannista sähköistä palvelua käyttäen, se ei välttämättä ole täydellinen
Arvostamme ehdotuksiasi, jos löydät jotain, joka voi parantaa joitakin kieliä, lähetä sähköpostia osoitteeseen suggest@sprintbit.com .

Skins Galleria

Ohjelmiston käyttöliittymä voidaan nylkeä, täällä voit valita nahan. Galleriassa on kolme pientä painiketta oikealla puolella.

Ylös- ja Alas-painikkeet selaavat galleriaa ja voit katsella nahkojen pikkukuvia. Kolmas painike avaa ponnahdusikkunan, jossa näkyvät suuremmat pikkukuvat ja skinien nimet.

Voit soveltaa skiniä ohjelmiston käyttöliittymään napsauttamalla skinin pikkukuvaa.