Interface

Top  Previous  Next

De Interface-pagina op de Ribbon-werkbalk heeft knoppen om het visuele uiterlijk van software te regelen.

Documentenweergave

Ticket Zichtbaarheid, Nummers Zichtbaarheid, Spel Zichtbaarheid
Deze drie vensters kunnen aan verschillende kanten van het hoofdvenster worden gekoppeld.
Je kunt dit handmatig doen zoals beschreven in  het onderwerp Vensters vastzetten of je kunt ze vastzetten met de opdrachten hier
Klik op een van deze knoppen om een menu te openen waarin je het volgende kunt doen

Loterijnummers , Ticketweergave of  Speleigenschappenvenster tonen of verbergen als ze zichtbaar zijn.

Laat venster zweven boven andere vensters

Lokt het venster aan de geselecteerde kant van het hoofdvenster

Documenten

Werkruimten

Beheert lay-outs van besturingselementen in het venster als één globale werkruimte. Workspaces kunnen worden opgeslagen en hersteld.

Vensters

Klik op deze knop om een vervolgkeuzemenu te openen waarin je het geselecteerde venster kunt activeren en extra taken kunt uitvoeren op geopende vensters
zoals alle vensters tegelijk sluiten, vensters hergroeperen

Bekijk

Naar lade sturen

De software naar de balk sturen verwijst naar het minimaliseren van een toepassing of programma naar de systeembalk, ook bekend als het meldingsgebied, taakbalkmeldingsgebied of gewoon de balk. Het systeemvak bevindt zich rechtsonder op het bureaublad van Windows en bevat pictogrammen voor actieve programma's en programma's die op de achtergrond actief zijn.

Taal

Klik op deze knop om een menu te openen waarin u de taal van de software-interface kunt wijzigen.

Houd er rekening mee dat de talen zijn vertaald vanuit het Engels met behulp van elektronische service, het kan zijn dat deze niet perfect zijn.
We stellen je suggesties op prijs als je iets vindt dat sommige talen kan verbeteren, stuur dan een e-mail naar suggest@sprintbit.com

Skins galerij

De software-interface kan een skin hebben, hier kun je een skin kiezen. De galerij heeft drie kleine knoppen aan de rechterkant.

De knoppen Omhoog en Omlaag scrollen door de galerij en je kunt miniaturen van skins bekijken. De derde knop opent een pop-upvenster met grotere miniaturen en skinnamen.

Om een skin toe te passen op de software-interface, klik je op een skinminiatuur.