Software

Top  Previous  Next

De pagina Software op de werkbalk van het lint heeft knoppen met betrekking tot softwarefunctionaliteit en licenties

Wizard automatische modus
Opent de wizard waar je de initiële software-instellingen opnieuw kunt instellen.
Dit is dezelfde wizard als de eerste keer dat u de software start.

Databaseonderhoud

Opent een  venster Databaseonderhoud , functie voor het beheren van softwaredatabases.

Programma-opties

Klik op deze knop om  het venster met softwareopties te openen

Software kopen - Volledige licentie kopen

Koop een volledige versie van de software voor onbeperkt gebruik.
Ga naar de aankooppagina om je bestelling te plaatsen. Gratis ondersteuning en andere kortingen beschikbaar.

Tijdelijke licentie kopen

Als je de software slechts een beperkte tijd wilt gebruiken en een volledig functioneel programma wilt hebben, kun je een tijdelijke licentie kopen.
Ga naar de aankooppagina om een van de vele betaalbare opties te kiezen.

Licentie- en software-informatie

Opent een  venster  metsoftware Licentie- en software-informatie .
In dit venster kun je de software activeren. Controleren op updates en basisinformatie over de software bekijken