Venster Voor Ticketweergave

Top  Previous  Next

Het venster Ticketweergave toont de huidige geopende Ticketweergave van het spel .
Het venster kan worden vastgezet aan de rand van andere softwarevensters of over het scherm zweven.

Dit venster wordt standaard aan de linkerkant geopend.
Om de zichtbaarheid van dit venster te regelen, klik je op de hoofdwerkbalk van de software,
klik je op het tabblad Interface en selecteer je in het menu Ticket Visibility de gewenste positie van het venster.

Je kunt ook Drag & Drop gebruiken: plaats de muis op de titelbalk van het ticketvenster, klik op de linkermuisknop, houd deze ingedrukt en sleep het venster naar de gewenste positie.

Bovenaan het venster Ticket bevindt zich een werkbalk met de volgende knoppen

ticket_window_toolbar

Eerste knop links:

Weergavemodus ticketnummers wijzigen
Hier kun je schakelen tussen de verschillende modi waarin de ticketweergave de spelnummers weergeeft.

Individuele nummers van de trekking

Nummers die over de vorige trekking zijn gelegd, om te zien hoe ze zijn getrokken.

numbers1x

< >

numbers2x

Tweede knop links:

Ticketmodus wijzigen Nummers <> Raster

Hier kun je de ticketweergave wijzigen tussen de  spelopmaakweergave en de rasterweergave .

Despel lay-out weergave toont alle speciale nummertypes zoals Contact, Buiten , Warm, Koud , Oneven, Even

Rasterweergave toont Verbonden, Niet verbonden, Niet verbonden nummers

numbers1x

< >

gridmode

.

Nummers Menu

Contact tonen

Selecteer deze knop om  Contactnummers op de ticketweergavete tonen of te verbergen .

De contactnummers worden in een grijze achtergrond weergegeven en de externe nummers blijven in een bruine ticketweergave.

ToonWarm

Selecteer deze knop om Verkorte nummersweer te geven of  te verbergen in de ticketweergave.

De Hot-nummers worden in het wit weergegeven en de Cold-nummers blijven in het zwart op een ticketweergave.

Menu Raster

Toon lijnen

Selecteer deze knop om rasterlijnnummers op de ticketweergave weer te geven of te verbergen.

ToonAangesloten

Selecteer deze knop om Aangesloten nummers op het ticketoverzichtweer te geven of te verbergen .

De verbonden nummers worden in oranje weergegeven in de ticketweergave.

ToonNiet verbonden

Selecteer deze knop om Niet-verbonden nummers op het ticketoverzichtte tonen of  te verbergen.

De Niet-verbonden nummers worden met een grijze achtergrond weergegeven.

De niet-verbonden nummers hebben een bruine achtergrond in een ticketweergave.

Raadpleeghet  onderwerp Nummers raster voor meer informatie over rasterlijnen en andere typen nummers.

De volgende knop aan de rechterkant van het menu Raster is de knop Aanpassen

Aanpassen aan venster

Vink deze knop aan om Ticket View permanent in het venster te laten passen.
Als deze knop niet is aangevinkt, kun je het formaat van de ticketweergave handmatig aanpassen. Aan de rechterkant van de weergave verschijnt een kleine splitter.
Je kunt deze splitter met de muis naar links en rechts slepen om de grootte van de weergave handmatig aan te passen.

Vorige nummers en volgende nummers

Klik op een van deze knoppen om de vorige of volgende speltrekking te zien.

Laatste loterij-trekking

Klik op deze knop om de weergave te verplaatsen naar de laatste loterij-trekking.