Werkruimten En Aparte Vensters

Top  Previous  Next

Werkruimten

Hiermee kun je de lay-outinformatie van het hoofdvenster handmatig opslaan en laden.
Posities en afmetingen van alle onderdelen in het venster kunnen worden opgeslagen en hersteld.

Ondersteunt meerdere lay-outs (workspaces).

Het menu Workspaces heeft de volgende knoppen:

Werkruimte vastleggen

Klik op deze knop om de lay-out van het huidige venster vast te leggen.
Omdat je veel verschillende workspaces van één venster kunt hebben, wordt je gevraagd om de naam van de workspace in te voeren zodat je de workspace later kunt herkennen.

Vastgelegde werkruimten worden weergegeven in het menu onder de menuknoppen.

Werkruimten

Klik op deze knop om een workspaces manager venster te openen.
Alle werkruimten worden aan de linkerkant van het venster weergegeven.
Aan de rechterkant van het venster bevinden zich de volgende knoppen:

Werkruimte toepassen

Past de geselecteerde workspace toe op het doelvenster.

Werkruimte laden
Normaal gesproken zorgt de software zelf voor het opslaan van workspaces, maar met workspaces manager kun je ook workspaces opslaan en laden vanaf schijf.

Laadt een workspace uit het opgegeven bestand en voegt deze toe aan de workspaceverzameling onder de opgegeven naam.

Werkruimte verwijderen
Verwijdert de geselecteerde workspace

Alle workspaces verwijderen
Verwijdert alle workspaces

Werkruimte opslaan
Slaat de geselecteerde werkruimte op de schijf op onder de naam van de geselecteerde werkruimte

Werkruimte opslaan als
Slaat geselecteerde werkruimte op de schijf op onder de gespecificeerde naam van de werkruimte

Workspaces werkt ook met aparte navigatievensters.

Separate Windows zijn de pagina's van het navigatiedeelvenster die geopend kunnen worden in het hoofdvenster van Lottery Numbers Manager.
Door deze opties aan of uit te vinken kunnen de pagina's naar het hoofdvenster en terug naar het navigatievenster verplaatst worden.
Nadat je een aantal pagina's naar het hoofdvenster hebt verplaatst, kun je ze verder door het venster verplaatsen zoals beschreven in  het onderwerp Vensters koppelen .