Indstillinger For Billetgenerator

Top  Previous  Next

På siden Indstillinger kan du indstille følgende muligheder

Se

Værktøjsrudens forankringsposition

Du kan flytte værktøjsruden til venstre eller højre side af vinduet ved at vælge Højre eller Venstre.

Der er en udfyldningsmulighed, som får værktøjet til at fylde hele vinduet. Denne mulighed er nyttig, når du vil bruge et værktøj i et fuldt funktionsvindue.
Du kan opnå den samme effekt ved at klikke på knappen Fuld øverst i værktøjsruden i højre hjørne, når rudens side er synlig.

Hvis du sætter denne indstilling til fuld, vil værktøjsruden fylde hele vinduet, næste gang du åbner dette vindue.Anvend sidste arbejdsområde ved opstart

Hvis denne indstilling er markeret, vil det tidligere anvendte arbejdsområde blive åbnet og anvendt, næste gang du åbner dette funktionsvindue.

Mine billetter

Indlæs de sidste billetter ved opstart
Hvis denne indstilling er valgt, vil programmet indlæse de senest brugte billetter, næste gang du åbner dette funktionsvindue.
Bemærk, at billetter kun indlæses, hvis de er beregnet til et aktuelt åbent spil.

Gem billetter automatisk
Hvis denne indstilling er markeret, vil programmet automatisk oprette en ny billetsamling og gemme de genererede billetter.

Hvis den ikke er markeret, vil alle ikke-gemte billetter gå tabt og blive erstattet med nye, hver gang du klikker på knappen Generer.

For at gemme billetterne skal du klikke på knappen Gem på værktøjslinjen Billetsamling.

Bekræft før sletning af billetsamling
Hvis markeret, vil programmet bede dig om at bekræfte, før du sletter billetter.

Indlæs billetter ved valg med musen
Hvis denne indstilling er markeret, vil programmet automatisk indlæse de valgte billetter.

Åbn spil, når du indlæser billetter
Når du indlæser billetter, og det aktuelt åbne spil ikke passer til de åbnede billetter, vil den tilsvarende billets spil automatisk blive åbnet.

Separate vinduer

Separate vinduer er de sider fra navigationsruden, der kan åbnes i hovedområdet i Lottery Numbers Manager-vinduet.
Ved at markere eller fjerne markeringen af denne indstilling kan siderne flyttes til hovedområdet og tilbage til navigationsruden.
Når du har flyttet nogle af siderne til hovedvinduet, kan du flytte dem rundt i vinduet som beskrevet i  emnet Docking Windows .

Filtre

Indlæs de seneste filtre ved opstart
Hvis denne indstilling er valgt, vil programmet indlæse de senest anvendte filtre, næste gang du åbner dette funktionsvindue.
Bemærk, at filtre kun vil blive indlæst, hvis de er beregnet til et aktuelt åbent spil.

Bekræft før sletning af filtre
Hvis markeret, vil programmet bede dig om at bekræfte, før du sletter filtre.

Brug valgte filtre til at oprette billetter

Hvis denne indstilling er markeret, vil billetgeneratoren bruge de valgte filtre, når den genererer billetter.

Hvis ikke, vil kuponer blive genereret uden brug af et filter.

Brug standardfiltre med One Click Analysis

Hvis denne indstilling er markeret, vil programmet bruge dine standardfiltre, når det udfører et-trins-analysen.
Før du bruger denne mulighed, skal du have sat dine filtre op på  siden Mine filtre i billetgeneratoren, og du skal også indstille, hvilke filtre der er standard.

Du skal vælge, hvilke filtre der er standard, og du skal gøre dette, selvom du kun har ét sæt filtre til en given kamp.

For at markere, hvilke filtre der er standard, skal du vælge filteret med musen i filtersamlingslisten og klikke på knappen Indstil som standard.

Generator

Kilde til numre til generering af billetter
Du kan vælge, hvor numrene til billetterne skal hentes fra.

Du kan bruge en af følgende kilder til numre:

Brug alle spilnumre

Alle spilnumre vil blive brugt til at generere billetter.

Brug egne valgte numre

Vælg dine numre på Numbers Selector og henholdsvis på Bonus Numbers Selector, hvis et spil har et separat bonusnummer.

For at vælge et nummer skal du bare klikke på Billetvisning med musen, det valgte nummer vil være omkranset i gul standardfarve.
For at fravælge et nummer skal du blot klikke på det igen.

Import fra Notesblok
Hvis du brugte Notesblok , kan du importere alle de numre, der var markeret i Notesblok som Ja.
Hvis du har åbnet flere forekomster af Notepad, vises vinduet Notepad Selector, hvor du kan vælge, fra hvilken Notepad du vil importere tallene.

Automatisk analyse

Billetter vil blive genereret ud fra tal, der er analyseret af vores interne AI-analyse.

Inkluder tal markeret som Måske fra Notepad-import
Som standard importerer indstillingen Import from Notepad kun de tal, der er markeret som Yes, men ved at markere denne indstilling kan du også inkludere de tal, der er markeret som Maybe.