Notesblok

Top  Previous  Next

Notesblok er en funktion, hvor du kan notere dine tal.

Værktøjslinjen øverst i vinduet har følgende knapper:

Åbn

Når hovedvinduet åbnes, åbnesden første notesblok ved navnLotto Notepad 1 .

Ved at klikke på denne knap, du kan åbne en anden forekomst af Notepad, mange Notepad's dokumenter kan åbnes i hovedvinduer.

Luk

Lukker det valgte Notesblok-dokument, for at lukke en Notesblok kan du også klikke på en X-knap på Notesblok-dokumentets faneoverskrift.

Vis hjælp

Viser hjælpefilen om notepad'en

Notesblok-dokument

Notepad-dokumentvinduet har to komponenter:

1.Ticket View-siden , hvor du kan markere et nummer med venstre museknap ved at klikke på nummeret eller bruge pop-up-menuen, når du klikker på højre museknap.

2.Notes-side, hvor du kan skrive dine noter

På Ticket View kan du markere tre typer numre
Tal, der sandsynligvis vil blive trukket, markerer du som JA, tal med status UBEKENDT eller tal, som du tror ikke vil blive trukket, kan du markere som NEJ.

Der er tre knapper på værktøjslinjen, som lader dig vælge, hvilken type markering du vil bruge:

Hvis du markerer JA-knappen, vil ethvert tal, du vælger i en billetvisning, blive markeret som JA og omkranset med grøn farve.

Hvis du markerer knappen UNKNOWN, vil ethvert nummer, du vælger i en billetvisning, blive markeret som UNKNOWN og markeret med en gul cirkel.

Hvis du markerer knappen NEJ, vil ethvert nummer, du vælger i en billetvisning, blive markeret som NEJ og markeret med en rød cirkel.

Hvis du vil slette alle markeringer i notesblokken på billetvisningen, skal du klikke på knappen Ryd til venstre for knappen JA.
Notesblokvinduet har i overskriften en lille fastgørelsesknap ved siden af X-knappen:
Notesblokke kan fastgøres ved at klikke på fastgørelsesknappen ved siden af deres lukkeknap. Fastgjorte notesblokke placeres før andre dokumenter.
Der er mange andre metoder, du kan bruge til at omorganisere notesblokkens dokumenter i hovedvinduet, se  emnet Docking Windows for flere oplysninger .

Siden Noter

Her er den grundlæggende tekstkontrol, der fungerer som en HTML-editor, hvor du kan skrive noter, indsætte tekst, enkel eller formateret, tilføje internetlinks eller billeder.

Siden har følgende knapper:

Åbn
Åbner et af følgende filformater fra din disk:

TXT Almindeligttekstformat.

RTF Rich Text Format.

DOCX eller DOC Microsoft Word-dokumentformat - standardformatet fra og med Word 2007.

DOCM Microsoft Office Open XML Macro-Enabled Document format.

DOT Microsoft Word 97-2003 skabelonformat.

DOTM Microsoft Office Open XML Macro-Enabled Template format.

DOTX Microsoft Office Open XML Template-format.

WordML Microsoft Office Word 2003 XML-format.

OpenDocument OpenDocument Text (implementeret af kontorpakken OpenOffice.org)

MHTML, HTML eller HTM Filformat til websider.

XML Enhver xml-fil - Microsoft Word XML-dokumentformat (gemt i en flad XML-fil i stedet for en ZIP-pakke).

Klip
Klipper den valgte tekst ud i hukommelsen, så du senere kan indsætte den et andet sted i teksteditoren.

Kopier
Kopierer den markerede tekst til hukommelsen, så du senere kan indsætte den et andet sted i teksteditoren.

Indsæt som ny
Indsæt tidligere klippet eller kopieret tekst eller anden tekst fra udklipsholderen i editoren som en ny tekst.

Indsæt
Indsæt en tidligere klippet eller kopieret tekst eller en hvilken som helst anden tekst fra udklipsholderen i editoren ved en given markørposition

Fortryd
En kommando til at annullere ændringer forårsaget af de tidligere kommandoer.

Gør om
Omstøder handlinger fra den tidligere fortryd-kommando.

Hurtig udskrivning
Udskriver hurtigt indholdet af dine noter, du vil ikke blive bedt om noget, dette er en direkte udskrivning til din aktuelle printer.

Udskriv
Åbner dialogboksen Udskriv for at udskrive de aktuelle noter. Du kan vælge en printer og nogle andre grundlæggende udskriftsindstillinger

Eksempel på udskrift
Viser vinduet Udskriftseksempel for det aktuelle dokument. Her kan du indstille mere avancerede udskriftsindstillinger.

Find og erstat
Viser Find og erstat-vinduet, som du kan bruge til at søge efter specifik tekst eller erstatte tekst i noterne.

Skift sag
Viser vinduet Skift store og små bogstaver, som du kan bruge til at ændre markeret tekst mellem store og små bogstaver.

Skrifttype
Menuen, hvor du kan ændre skrifttype og -størrelse for den markerede tekst eller hele teksten, når der ikke er nogen markering.

Bemærk, at alle data på alle notesblokke gemmes automatisk og gendannes, når du åbner en notesblok igen.