Manager For Lotterinumre

Top  Previous  Next

Lotterinumre er en administrationsfunktion for lotterinumre, hvor du kan opdatere, redigere eller kontrollere lotterinumre for dine spil.
Vi bruger udtrykket 'lotterinumre' i stedet for 'lotteritegninger'. lotteritegninger er det ord, der bruges på engelsk, men for eksempel på andre sprog kan det misforstås for lotteri tegne noget på papiret med en pen.

Dette er en ekstra funktion

Ved hjælp af denne funktion kan du:

1.Downloade alle lotterinumre fra vores server og opdatere spil.
Vi leverer aktuelle numre til de største lotterier i verden og alle spil fra mange lande!
Visual Lottery Analyser har indstillinger, der giver dig mulighed for at opdatere spilnumrene automatisk.
Softwaren kan opdatere numre, når du tilføjer et nyt spil eller åbner et spil.

2.Tilføj nye numre manuelt.

3.Søg efter numre. Se venligst  emnet Søg efter numre for detaljer.

4.Tjek filtre, hvordan de klarer sig på rigtige lodtrækninger.

5.Tjek, om dine numre nogensinde har vundet, hvor mange vindernumre du har haft, og hvad den økonomiske balance er.

6.Bekræft tallenes integritet.

7.Eksporter numre til mange eksterne formater ved hjælp af vores  Print-funktion.

Lotteritals-vinduet har 3 hovedkomponenter:

1. En værktøjslinje øverst i vinduet med dens knapper.
2. Lotterinumre , under værktøjslinjen, hvor valgte spilnumre er indlæst.
3. Rude med værktøjer i højre side af vinduet.

Se venligst værktøjslinjens kommandoer nedenfor eller skift side i softwaren, når du har  markeret knappenVis hjælp.

Lottery Manager Startside

Lottery Manager Rediger side

For at opdatere lotterinumre fra vores server, abonnement på download af numre er påkrævet.

Online lotterietegninger Opdatering af serviceabonnement koster $5 pr. år. Tjenesten er inkluderet gratis det første år ved køb af en ny licens.

Lottotal opdateres på vores server hver time!

Selvom vi gør alt for at få oplysningerne nøjagtige så meget som muligt, vi kan ikke tage ansvaret for 100% nøjagtighed
Alligevel er det dit, spillerens ansvar at følge med i lotterinumrene i rækkefølge. og kontrollere, om de er korrekte eller ej.

Denne funktion, men, er ikke den endelige myndighed for information om vindende numre. Alle vindertal skal valideres af din lokale lotterimyndighed.

Tastaturets taster

Tilføj nye numre - F8

Generer eksempler på lodtrækninger - F12

Fjern valgte - Ctrl+D

Fjern alle - Ctrl+Delete

Indstil datoer - F5Tilføj nye numre - F8

Generer eksempler på lodtrækninger - F12

Fjern markerede- Ctrl+D

Fjern alle - Ctrl+Slet

Indstildatoer - F5