Værktøjsrude

Top  Previous  Next

En navigationsrude viser kun ét værktøj ad gangen. Andre værktøjer foldes sammen, og deres knapper vises øverst i panelet.

Du kan bruge indstillingerne til at indstille ruden til enten venstre eller højre side af funktionens hovedvindue.
For at udvide siden og vise værktøjet skal du klikke på en sideknap med værktøj, og du kan også klikke på den samme knap på hovedfunktionens værktøjslinje.

Du kan også udvide og skjule navigationsruden ved hjælp af de tilsvarende knapper i sidens øverste højre hjørne.

Der er to knapper:

Udfyld
Udvider siden, så den fylder hele vinduet, det andet klik gør ruden mindre.

Skjul

Sammenlægger siden og skjuler værktøjet.

For at ændre størrelsen på den udvidede side kan du også trække sidens kant i venstre eller højre retning.

Du kan bruge ethvert værktøj fra navigationssiden som et separat vindue.