Gereedschapsvenster

Top  Previous  Next

In een navigatievenster wordt slechts één gereedschap tegelijk weergegeven. Andere tools worden ingeklapt en hun knoppen worden bovenaan het paneel weergegeven.

Je kunt de opties gebruiken om het deelvenster links of rechts van het hoofdvenster van de functie te plaatsen.
Om de pagina uit te vouwen en het gereedschap weer te geven klik je op een paginaknop met gereedschap, je kunt ook op dezelfde knop klikken in de hoofdwerkbalk van de functie.

Je kunt het navigatievenster ook uitvouwen en samenvouwen met de corresponderende knoppen in de rechterbovenhoek van een pagina.

Er zijn twee knoppen:

Vullen
Breidt de pagina uit om het hele venster te vullen, de tweede klik klapt het deelvenster weer dicht tot de vorige grootte.

Samenvouwen

Klapt de pagina in en verbergt het gereedschap.

Om het formaat van een uitgevouwen pagina te wijzigen, kun je de rand aan de zijkant van de pagina naar links of rechts slepen.

Je kunt elk hulpmiddel van de navigatiepagina als een apart venster gebruiken.

Separate Windows zijn de pagina's van het navigatiedeelvenster die geopend kunnen worden in het hoofdvenster van Lottery Numbers Manager.
Door deze opties aan of uit te vinken kunnen de pagina's naar het hoofdvenster en terug naar het navigatievenster verplaatst worden.
Nadat je een aantal pagina's naar het hoofdvenster hebt verplaatst, kun je ze verder door het venster verplaatsen zoals beschreven in  het onderwerp Vensters koppelen .