Mijn Spelletjes

Top  Previous  Next

Mijn games is een functie waarmee je je games kunt beheren.
Hier kun je een spel openen om mee te spelen, een nieuw spel toevoegen, spellen bewerken of verwijderen uit je verzameling.

Voordat je de software kunt gebruiken, moet je eerst een spel uit de Games World Database toevoegen aan Mijn Spellen.

Je kunt een game op de volgende manieren toevoegen:

Gebruik een aparte Games Wereld Database functie die alle ondersteunde spellen bevat.

Gebruik een tol van de pagina Spellenwereld. Om een game toe te voegen, selecteer je gewoon een gametitel en klik je op de  knopToevoegen aan mijn games.

Voeg je eigen spel handmatig toe aan de collectie Mijn Spellen en bewerk de eigenschappen van het gewenste spel rechtstreeks op de  hoofdpagina Speleigenschappen .

Het venster is verdeeld in drie groepen met besturingselementen:

Werkbalk bovenaan waar alle opdrachten staan.

Spelverzameling onder de werkbalk waar je spellen worden gepresenteerd in de vorm van een spelkaart.
Hier kun je de status van de lotnummers van het spel bekijken en de nummers direct bijwerken.

Gereedschap navigatiedeelvenster aan de rechterkant van het venster met extra gereedschap.

Zie  de onderwerpen Mijn Spellen Startpagina en Mijn Spellen Bewerken Pagina voor meer informatie over alle opdrachten, of als je de helpfunctie vanuit de software gebruikt:
Om meer helponderwerpen te zien, selecteer / wijzig een pagina op de werkbalk of op het navigatiepaneel aan de rechterkant, klik ook op een spelpictogram voor meer informatie over de spelkaart.

Wanneer je een spel selecteert, worden de eigenschappen van het spel weergegeven op  de pagina Speleigenschappen .

Keyboard Keys

Open Game -        Ctrl+O

Close Game - Ctrl+Q

Update Game Numbers - F6

Update All Games Numbers  - F7

Delete Selected Games - Ctrl+D

Remove All Games - Ctrl+Delete

Edit Numbers - Ctrl+L

Please note that when software interface element that is assigned with key, have no focus, then the shortcut may not work.