Help

Top  Previous  Next

De Help-pagina in de werkbalk van het lint heeft knoppen met betrekking tot de softwarehelpoptie

Ondersteuning per e-mail

Dit is een eenvoudige manier om ons een e-mail te sturen. Gebruik deze opdracht om uw e-mailprogramma te openen.

Internet Adressen:

Sprintbit Software Home

Start  de homepage van Sprintbit Software

Sprintbit webwinkel

Start de  homepage vanonze webwinkel waar u onze programma's kunt kopen

Hulp- & ondersteuningscentrum

Lancering van de Sprintbit  website met hulp en ondersteuning . Deze site bevat alles wat u nodig hebt om hulp te zoeken en te leren over onze software

Om een webpagina te openen dubbelklikt u op de bijbehorende link.

Help-inhoud

Opent dit helpbestand