Windows

Top  Previous  Next

Dokumenter stil
Softwaren har mulighed for at vise sine underordnede vinduer enten som faneblade eller MDI-vinduer (Multiple Documents Interface).
Typisk er MDI-undervinduer repræsenteret som separate vinduer i hovedsoftwarens vinduer.
Standardtilstanden er faneblade, og softwaren viser alle åbnede funktioner som fanebladsvinduer.
For mere information, se  emnet Tabbed & MDI Interface .

Tillad svæveanimation
Brug denne indstilling til at aktivere eller deaktivere hover-animation. Hvis dette er markeret, styres hover-animationen af det aktuelle softwareskin.
Når du bevæger musen over knapperne eller navigationssiderne, vil de blive fremhævet.
Ændring af denne indstilling kræver genstart af softwaren for at få effekt.

Kompakt tilstand for grænseflade

Når denne indstilling er markeret, reduceres alle softwareinterfaceelementers polstring og margener for at vise mere information på skærmen.
På større skærme som 4K-skærme er der plads nok, men på en lille laptop-skærm kan denne indstilling være nyttig og er slået til som standard.

Gendan vinduespositioner

Hvis valgt, vil programmet gemme og gendanne størrelse, positioner og tilstand for alle programmets vinduer ved opstart.

På computere med to eller flere skærme vil programmetogså huske, hvilken skærm vinduet blev åbnet på, hvis det er markeret.