Miscellaneous

Top  Previous  Next

Bekræft udgang fra program

Hvis du markerer denne indstilling, skal du bekræfte, før du kan afslutte programmet.

Vis hjælp-knap
Hvis den er markeret , vil knappen Vis hjælp være synlig på næsten alle softwarefunktioners værktøjslinje.
Du kan markere denne knap for at se Hjælp-vieweren . En viewer åbnes i venstre side af softwarens hovedvindue.

Tving DirectX-hardwareacceleration
DirectX-hardwareacceleration gør det muligt for dit program at bruge computerens grafikkort (integreret eller dedikeret) til at gengive softwaregrænsefladen.
DirectX-acceleration øger applikationernes ydeevne på 4K-skærme, hvor store dataprogrammer, der gengives med standard GDI+, kan være ufølsomme.

Ændring af denne indstilling kræver genstart af softwaren for at træde i kraft.

Denne indstilling kan dog gengive softwareelementerne hurtigere, men kan også føre til uventede resultater. Hvis du oplever problemer, kan du prøve at ændre skinnet eller slå det fra.

Aktivér logning

Ved at aktivere logning vil softwaren logge sine fejl til filen, når de opstår.

Denne mulighed kan være nyttig, hvis softwaren går ned eller viser dig nogle fejl,
Du kan sende os logfilen for at undersøge den og hjælpe os med at fejlsøge softwaren og rette den.

Software log-bibliotek

Hvis Enable logging er markeret, vil programmet gemme loggen i en fil.

Som standard er logfilen placeret i mappen
YourDocuments\Sprintbit Software Databases\Visual Lottery Analyser\Log.txt

Men du kan indstille en ny mappe her, for at gøre det skal du klikke på et lille mappeikon på højre side af indstillingen.
Vælg en mappe fra mappedialogen.

Vis tips

Tips kan vise dig en kort beskrivelse af den valgte knapfunktion.
Når du holder musen over en knap i et stykke tid, vises et lille pop op-vindue med tips, indtil du flytter musen igen.

Men når en knap findes i menuen, vises der i stedet et tip i hovedprogrammets statuslinje.

Når du bliver fortrolig med softwarens funktioner, kan du slå tipsene fra.