Grid View

Top  Previous  Next

Her kan du indstille de visuelle indstillinger for programmets gitre .
Ruderne bruges til at vise lotterinumre, kombinationer af hjulsystemer og antallet af genererede kuponer.

Baggrundsbillede

Brug baggrundsbillede

Hvis dette felt er markeret, vil alle software-gitre bruge et baggrundsbillede.
Du kan vælge et billede ved hjælp af indstillingen nedenfor

Bemærk venligst, at alle indstillinger for baggrundsbilleder ikke har nogen effekt, når
Tving DirectX-hardwareacceleration er markeret.

Baggrundsbillede

På højre side af denne indstilling skal du klikke på knappen Åbn for at åbne et dialogvindue, hvor du kan vælge en billedfil.

Du kan også skrive eller indsætte en sti til en billedfil direkte i cellen. Der er nogle  tilladte genveje .

Visningstilstand for baggrundsbillede
Her kan du indstille, hvordan billedet skal vises i en gitterbaggrund

Centreret

Billedet centreres inden for gitterets rektangel.

Stræk

Billedet strækkes ud over gitterrektanglet.

Flise

Billedet lægges i fliser på tværs af gitterrektanglet.

Zoom

Billedet forstørres inden for kontrolelementets klient-rektangel.

Gennemsigtighed i baggrundsbilledet

Alfa-blandingsfunktionen giver dig mulighed for at forbedre gitterbaggrundens udseende ved at male dens elementer ved hjælp af gennemsigtighed.

Først skal du indstille et baggrundsbillede og aktivere egenskaben Brug baggrundsbillede , ogderefter kan du bruge en skyder til at indstille gennemsigtigheden af det pågældende gitterelement.
Her kan du indstille gennemsigtigheden for gruppen, ulige og lige gitterrækker og baggrundsbilledet i sin helhed.
Når du flytter skyderen til venstre, bliver gitterelementet mere gennemsigtigt, og billedet bliver mere synligt.
Hvis du flytter skyderen til højre, bliver billedet mindre synligt, og gitterelementet bliver mere synligt.

Skrifttyper

Brug standardskrifttype

Hvis dette felt er markeret, vil gitteret bruge den standard software-skrifttype, som er indstillet i Standardvisning, ellers kan du indstille en anden skrifttype nedenfor.

Navn på skrifttype

Indstiller skrifttypen for alle softwaregitre. For at vælge en skrifttype skal du klikke på en række og vælge en skrifttype fra en rulleliste.

Du kan også skrive skrifttypens navn direkte i en celle.

Egenskaber for skrifttype

Klik på denne knap for at åbne et dialogvindue, hvor du kan indstille skrifttype, størrelse og skriftnavn.

Egenskaber

Gitteret kan skifte baggrundsfarve for sine rækker Egenskaben Even Odd Style styrer, hvordan denne vekslen anvendes. Indstil, om lige-ulige stil bruges eller ej.

Aktivér udseende af ulige rækker

Markér dette flueben for at gøre det muligt at male ulige rækker.

Aktiver lige udseende

Markér dette flueben for at gøre det muligt at male lige rækker.

Vis vandrette linjer, Vis lodrette linjer
Markér dette felt for at aktivere eller deaktivere visning af gitterets lodrette og vandrette linjer, som deler gitterets rækker og kolonner.

Fremhæv fundne elementer i gitter i stedet for filter

Nogle softwarefunktioner har et gitter til at vise data, for eksempel lotterinumre.

Når du bruger tasterne CTRL+F,kan gitteret vise et find-panel, der gør det muligt at søge efter tal i kolonnerne.
Som standard, når du ikke har markeret denne mulighed, vil gitteret filtrere visningen og kun vise de rækker, der har de tal, du søger efter.
Hvis denne indstilling er markeret, vil gitteret ikke filtrere rækkerne, men i stedet kun fremhæve de celler, der har de data, du søger efter.

Ændring af denne indstilling kræver genstart af softwaren for at få effekt.