Miscellaneous

Top  Previous  Next

Bekreft avslutning av programmet

Hvis du merker av for dette alternativet, må du bekrefte før du kan gå ut av programmet.

Vis hjelpeknapp
Hvis du merker av for dette alternativet, vil knappen Vis hjelp være synlig på verktøylinjen for nesten alle programvarefunksjoner .
Du kan klikke på denne knappen for å se Hjelp-visningen . En Viewer åpnes på venstre side av hovedvinduet i programvaren.

Tvinge DirectX-maskinvareakselerasjon
DirectX-maskinvareakselerasjon gjør at programmet kan bruke datamaskinens skjermkort (integrert eller dedikert) til å gjengi programvaregrensesnittet.
DirectX-akselerasjon øker ytelsen til programmer på 4K-skjermer, der store dataprogrammer som gjengis med standard GDI+, kan være lite responsive.

Endring av dette alternativet krever omstart av programvaren for å tre i kraft.

Dette alternativet kan imidlertid gjengi programvareelementene raskere, men kan også føre til uventede resultater. Hvis du opplever problemer, kan du prøve å endre skin eller slå det av.

Aktivere logging

Hvis du aktiverer logging, logger programvaren feilene i en fil etter at de har oppstått.

Dette alternativet kan være nyttig hvis programvaren krasjer eller viser feil,
Du kan sende oss loggfilen for å undersøke den, slik at vi kan feilsøke programvaren og fikse den.

Katalog for programvarelogg

Hvis du har merket av for Aktiver logging, lagrer programmet loggen i en fil.

Som standard ligger loggfilen i mappen
YourDocuments\Sprintbit Software Databases\Visual Lottery Analyser\Log.txt

Men du kan angi en ny mappe her, ved å klikke på det lille mappeikonet til høyre for alternativet.
Velg en mappe fra mappedialogen.

Vis tips

Tips kan vise en kort beskrivelse av den valgte knappens funksjon.
Når du holder musepekeren over en knapp en stund, vises et lite popup-vindu med tips inntil du beveger musen igjen.

Men når du finner en knapp i menyen, vises tipset i stedet i programmets hovedstatuslinje.

Når du blir kjent med programvarens funksjoner, kan du slå av tipsene.