Hjelp-Visning

Top  Previous  Next

Et hjelpesystem er direkte innebygd i programvaren. Hver programvarefunksjon har enVis hjelp-knapp, og når du merker av for denne knappen, åpnes hjelpevinduet.

Hjelpevinduet åpnes på venstre side av hovedvinduet i programvaren, og du kan flytte vinduet ved behov. Se  emnet Docking av vinduer .

Systemet er interaktivt, og du kan lese hjelpefilen for hvert enkelt programelement ved å klikke på et grensesnittelement.
Hvis du vil navigere til et annet emne i det aktuelle emnet, holder du nede CTRL-tasten og klikker på en lenke.