Vinduer

Top  Previous  Next

Stil for dokumenter
Programvaren kan vise underordnede vinduer enten som faner eller MDI-vinduer (Multiple Documents Interface).
MDI-undervinduer vises vanligvis som separate vinduer innenfor hovedvinduene i programvaren.
Standardmodus er faner, og programvaren viser alle åpnede funksjoner som vinduer med faner.
For mer informasjon, se  emnet Fane- og MDI-grensesnitt .

Tillat sveveanimasjon
Bruk dette alternativet til å aktivere eller deaktivere sveveanimasjon. Hvis du merker av for dette alternativet, styres sveveanimasjonen av det aktuelle programvareskinnet.
Når du beveger musen over knappene eller navigasjonssidene, blir de uthevet.
Hvis du endrer dette alternativet, må du starte programvaren på nytt for at det skal tre i kraft.

Kompakt modus for grensesnitt

Når dette alternativet er avmerket, reduseres utfylling og marginer for alle grensesnittelementer i programvaren for å vise mer informasjon på skjermen.
På større skjermer, for eksempel 4K-skjermer, er det nok plass, men på små bærbare PC-skjermer kan dette alternativet være nyttig og er slått på som standard.

Gjenopprett vindusposisjoner

Hvis dette alternativet er valgt, lagrer og gjenoppretter programmet størrelsen, posisjonene og tilstanden til alle programmets vinduer ved oppstart.

For datamaskiner med to eller flere skjer mervil programmetogså huske hvilken skjerm vinduet ble åpnet på hvis dette alternativet er merket av.