Default View

Top  Previous  Next

Navn på skrifttype

Indstiller skrifttypen for alle elementer i softwaregrænsefladen, herunder alle gitre.

For at vælge en skrifttype skal du klikke på en række og vælge en skrifttype fra en rulleliste.

Du kan også skrive navnet på skrifttypen direkte i en celle.

Bemærk, at du kan indstille en separat skrifttype for grids på Grid View-siden.

Egenskaber for skrifttype

Klik på denne knap for at åbne et dialogvindue, hvor du kan indstille skrifttype, størrelse og skrifttypenavn.

Stil for værktøjslinje

Her kan du indstille, hvordan softwarebåndets værktøjslinje til hurtig adgang er synlig ved softwarestart.

Du kan vælge en af følgende muligheder:

Standard

Softwaren bestemmer ved opstart, hvordan værktøjslinjen skal vises, for det meste vil den blive indstillet automatisk

når softwaren starter på en lille skærm som f.eks. en bærbar computer.

Minimeret

Skjul båndets værktøjslinje op til overskrifterne. Kun knappens billede og overskrifter vil være synlige.

Maksimeret

Udvider den tidligere kollapsede båndværktøjslinje.

For at maksimere og minimere båndet kan du

Bruge genvejen Ctrl+F1

Bruge en lille pileknap i nederste højre hjørne af båndets værktøjslinje

Klikke på højre museknap, når musen er over båndet, og vælge fra en pop op-menu.

Værktøjslinje med hurtig adgang

Ribbon Quick Access Toolbar er et element, der kan tilpasses, og som er designet til at give adgang til de vigtigste og mest brugte funktioner med et enkelt klik.
Som standard er denne værktøjslinje ikke synlig, og dens placering kan ændres ved at vælge en af følgende muligheder:

Skjult

Værktøjslinjen er skjult

Over

Værktøjslinjen er synlig over softwarens hovedværktøjslinje

Nedenunder

Værktøjslinjen er synlig under hovedværktøjslinjen i softwarebåndet

Du kan tilføje knapper til værktøjslinjen for hurtig adgang ved at højreklikke med musen over hovedværktøjslinjens knap og vælge "Tilføj til værktøjslinje for hurtig adgang" i kontekstmenuen.

Du kan fjerne en knap fra værktøjslinjen med hurtig adgang ved at højreklikke med musen over knappen og vælge "Fjern fra værktøjslinjen med hurtig adgang" i kontekstmenuen.

Skjul overskrifterne i navigationsruden

Alle større softwarefunktioner har en navigationsrude i højre side af vinduet.

Ruden har billeder og overskrifter for hver af siderne i ruden,

Ved at markere dette flueben kan du skjule billedteksten, så kun et billede er synligt.

Dette er endnu en indstilling, som er nyttig til at spare plads på brugerfladen, når softwaren er på en lille skærm.