Mine Spill

Top  Previous  Next

Mine spill er en funksjon som lar deg administrere spillene dine.
Her kan du åpne et spill for å spille, legge til et nytt spill, redigere eller fjerne spill fra samlingen din.

Før du kan bruke programvaren, må du først legge til et spill fra Games World Database i Mine spill.

Du kan legge til et spill på følgende måter:

Bruk en egen Databasen Verden Spill -funksjon som inneholder alle spill som støttes.

Bruk en bompengeavgift fra Games World-siden. For å legge til et spill velger du ganske enkelt en spilltittel og klikker på  knappenLegg til i Mine spill.

Legg til ditt eget spill i Mine spill-samlingen manuelt og rediger det ønskede spillets egenskaper direkte hovedsidenEgenskaper for spill .

Vinduet er delt inn i tre grupper med kontroller:

Verktøylinjen øverst, der alle kommandoene er plassert.

Spillsamlingen under verktøylinjen, der spillene dine presenteres i form av spillkort.
Her kan du se status for spillets lotteritall og oppdatere tallene direkte.

Verktøy-navigasjonsrute på høyre side av vinduet med flere verktøy.

Se  emnene Mine spills startside og Mine spills redigeringsside for mer informasjon om alle kommandoene, eller hvis du bruker hjelpen i programvaren:
Hvis du vil se flere hjelpeemner, kan du velge/endre en side på verktøylinjen eller i navigasjonsruten på høyre side, og du kan også klikke på et spillikon for å finne ut mer om spillkortet.

Når du velger et spill, vises spillets egenskaper på  siden Spillegenskaper .

Tastaturtaster

Åpne spill -        Ctrl+O

Lukk spillet - Ctrl+Q

Oppdater spillnummer - F6

Oppdaterealle spillnumre - F7

Slett valgte spill - Ctrl+D

Fjern alle spill - Ctrl+Slett

Rediger tall - Ctrl+L

Vær oppmerksom på at når programvaregrensesnittelementet som er tilordnet en tast, ikke har fokus, kan det hende at snarveien ikke fungerer.