Vinduet For Spillegenskaper

Top  Previous  Next

Vinduet Spillegenskaper viser alle spillets alternativer. Denne siden er forankret til venstre for hovedvinduet i programvaren.

Her kan du vise og redigere spillets egenskaper.

Beskrivelse-siden:
Spillbeskrivelse og grunnleggende innstillinger for spillinformasjon.

Siden Spillnummer og layout
Innstillinger for spillnummer, konfigurasjon av  layout for billettvisning .

Siden Tidspunkt for loddtrekning
Innstillinger for hvilke dager og klokkeslett spillnumrene trekkes.

Premier
Editor for oppsett av premieskjemaet for spillet.

Hvis du leser dette emnet fra programvaren for å lese mer om disse undersidene,

endrer du sidene i programvaren eller klikker på en av lenkene ovenfor.