Pagina Met Lijst Met Wereldspelen

Top  Previous  Next

De pagina heeft een kleinere versie van World Games Database .
Hier kun je geselecteerde spellen direct vanuit hetzelfde venstertoevoegen aan Mijn spellen .

De pagina met de lijst met wereldspellen is verdeeld in twee groepen besturingselementen:

1.De werkbalk boven in het venster met  de knop Toevoegen aan mijn spellen en de lijst met landen alleen

2.Gameslijst onder de werkbalk
De lijst met spellen heeft een klein aardepictogram aan de rechterkant. Als je op dat pictogram klikt, wordt de hoofdwebsite van het spel weergegeven in je standaard internetbrowser.

Om een game toe te voegen aan Mijn games selecteer je je land en vervolgens de game uit de lijst.
Klik op de  knop Toevoegen aan mijn games om de game toe te voegen.

Raadpleeg  het onderwerp Raster voor meer informatie over dit type rooster en hoe je naar de gegevens kunt zoeken.

Toetsenbordtoetsen

Toevoegen aan mijn games - F3