Legg Til Nye Numre

Top  Previous  Next

Med verktøyet Legg til tall kan du legge til nye lottotall i spillet manuelt.

Du kan bruke dette verktøyet til å oppdatere tallene daglig når du har stilt inn de andre alternativene slik at tallene ikke lastes ned automatisk.

Også når du ikke har tilgang til Internett, kan du legge til tall her.

Slik legger du til:

Velg tall på tallvelgeren med musen, ett klikk på et tall velger tallet.

Når du legger til tall i en Pick-spilltype, kan du velge et annet tall på en linje uten å fjerne markeringen av det forrige tallet.

Når du legger til tall i andre spilltyper, velger du tallet ved å klikke på tallvelgeren, mens andre klikk på et allerede valgt tall opphever valget.

Klikk på knappen Legg til for å legge til valgte tall i spillet.

Øverst i vinduet er Dato-kontrollen, programvaren vil håndtere det automatisk, etter at du har lagt til tall, datoen vil bli justert til neste trekningsdato i fremtiden.

Du kan imidlertid fortsatt velge startdato fra menyen.