Lipun Katseluikkuna

Top  Previous  Next

Lippunäkymä-ikkuna näyttää parhaillaan avoinna olevan pelin lippunäkymän .
Ikkuna voi olla telakoituna muiden ohjelmistojen ikkunoiden reunaan tai se voi leijua näytön päällä.

Tämä ikkuna on oletusarvoisesti avattu vasemmalle puolelle.
Voit hallita tämän ikkunan näkyvyyttä pääohjelmiston työkalupalkissa,
klikkaa välilehteä Interface ja valitse sitten valikosta Ticket Visibility haluamasi ikkunan sijainti.

Voit myös käyttää Drag & Drop -toimintoa: aseta hiiri Ticket View -ikkunan otsikkopalkin päälle, napsauta hiiren vasenta painiketta, pidä se painettuna ja vedä ikkuna haluttuun paikkaan.

Lippuikkunan yläreunassa on työkalupalkki, jossa on seuraavat painikkeet

ticket_window_toolbar

Ensimmäinen nappi vasemmalla:

Vaihda lippujen numeroiden näkymätilaa
Tässä voit vaihtaa eri tilojen välillä, miten lippunäkymä näyttää pelinumerot.

Yksittäiset numerot arvonnasta

Edellisen arvonnan päälle laitetut numerot, jotta näet, miten ne arvottiin.

numbers1x

< >

numbers2x

Toinen painike vasemmalla:

Vaihda lipputila Numerot <> Ruutu

Tässä voit vaihtaa lippunäkymää  peliasettelunäkymän ja ruudukkonäkymän välillä .

Peliasettelunäkymässä näkyvät kaikki erikoisnumerotyypit, kuten
Kosketin, Ulkopuolinen , Kuuma, Kylmä , Pariton, Parillinen

Grid-näkymä näyttää Yhdistetty, Kytkemätön, Irrotettu numerot.

numbers1x

< >

gridmode

Numerot-valikko

Näytä yhteystiedot

Valitse tämä painike näyttääksesi tai piilottaaksesi yhteystietojen numerot lippunäkymässä.

Yhteystietojen numerot näkyvät harmaalla pohjalla ja Ulkopuoliset numerot pysyvät ruskeina lippunäkymässä.

NäytäHot

Valitse tämä painike näyttääksesi tai piilottaaksesi  Hot-numerot lippunäkymässä.

Hot-numerot näytetään valkoisella ja Cold-numerot pysyvät mustana Ticket View -näkymässä.

Ruutuvalikko

Näytä rivit

Valitse tämä painike näyttääksesi tai piilottaaksesi ruudukkoviivojen numerot lippunäkymässä.

NäytäConnected

Valitse tämä painike näyttääksesi tai piilottaaksesi  Connected-numerot lippunäkymässä.

Connected-numerot näkyvät oranssina Lippunäkymässä.

ShowUnconnected

Valitse tämä painike näyttääksesi tai piilottaaksesi Liittymättömät numerot lippunäkymässä.

Liittymättömät numerot näkyvät harmaalla taustalla.

Ei-yhteydetön numerot pysyvät ruskealla taustalla lippunäkymässä.

Tutustu  aiheeseen Numbers Grid (Numeroruudukko ), jossa kuvataan ruudukkoviivoja ja muita numerotyyppejä.

Seuraava painike ruudukkovalikon oikealla puolella on Sovita-painike

Fit To Window (Sovita ikkunaan)

Rastita tämä painike, jos haluat, että Ticket View sopii pysyvästi ikkunan puolelle
Jos tämä painike ei ole valittuna, voit muuttaa lippunäkymän kokoa manuaalisesti. Näkymän oikealle puolelle ilmestyy pieni jaottelija.
Voit muuttaa näkymän kokoa manuaalisesti vetämällä tätä jakajaa hiirellä vasemmalle ja oikealle.

Edelliset numerot ja seuraavat numerot

Napsauta mitä tahansa näistä painikkeista nähdäksesi edellisen tai seuraavan pelipiirroksen.

Viimeisin arvonta

Napsauta tätä painiketta siirtääksesi näkymän näyttämään viimeisimmän lottoarvonnan.