Lotto Numerot Ikkuna

Top  Previous  Next

Lippunäkymä-ikkunassa näkyvät kaikki parhaillaan avattujen pelien lottonumerot.
Ikkuna voidaan telakoida muiden ohjelmistojen ikkunoiden reunaan tai se voi kellua näytön päällä.

Tämä ikkuna avataan oletusarvoisesti vasemmalle puolelle.
Voit hallita tämän ikkunan näkyvyyttä ohjelmiston päätyökalurivillä,
klikkaa välilehteä Interface ja valitse sitten valikosta Numbers Visibility haluamasi ikkunan sijainti.

Voit myös käyttää Drag & Drop -toimintoa: aseta hiiri Ticket View -ikkunan otsikkopalkin päälle, napsauta hiiren vasenta painiketta, pidä se painettuna ja vedä ikkuna haluttuun paikkaan.

Käytämme termiä "lottonumerot" eikä "lottoarvonnat". Lottoarvonnat on kuitenkin asianmukainen termi Yhdysvalloissa.
mutta esimerkiksi muissa kielissä thew sana draw tarkoittaa jotain kuten piirtää jotain paperille kynällä.

Et voi muokata pelinumeroita suoraan ikkunassa, vaan voit tehdä sen käyttämällä Lottery Numbers -toimintoa.

Esimerkkikuva Lottery Numbers -sivulta:

numberswindow

Ikkunan alareunassa on pieni navigaattorin ohjain, jossa on pieni painike:

|<< -painike siirtyy ensimmäiseen arvontaan .

<<-painike siirtyy edelliselle sivulle

<-painike siirtyy edelliseen arvontaan

> painike siirtyy seuraavaan arvontaan

>> painike siirtyy seuraavalle sivulle

>>| painike siirtyy viimeiseen arvontaan

Valitut numerot näkyvät automaattisesti lipun päänäkymässä .