Eigenschappenvenster Spel

Top  Previous  Next

Het venster Eigenschappen van spel toont alle opties van het spel. Deze pagina wordt aan de linkerkant van het hoofdvenster van de software gedockt.

Hier kun je de eigenschappen van het spel bekijken en bewerken.

Pagina Beschrijving :
Beschrijving van het spel en basisinstellingen voor spelinformatie.

Spelnummers & Lay-out pagina
Instellingen voor het spelnummer, configuratie van de lay-out van de ticketweergave .

Loterij Trekkings Tijd pagina
Instellingen op welke dagen en hoe laat de spelnummers worden getrokken.

Prijzen
Editor voor het instellen van het prijzenschema van het spel.

Als je dit onderwerp leest vanuit de software om meer te lezen over deze subpagina's,

wijzig dan de pagina's in de software of klik op een link hierboven.