Mijn Spelpagina Bewerken

Top  Previous  Next

De volgende opdrachten bevinden zich op de pagina Bewerken van de werkbalk:

Groep verwijderen

Spel verwijderen

Verwijdert geselecteerde spellen uit je spellenverzameling.

Je kunt een spel altijd opnieuw toevoegen vanuit de World Games Database .

Houd de CTRL-toets ingedrukt en klik op een spelkaart om meer spellen te selecteren.

Alle spellen verwijderen

Verwijdert alle spellen en hun gegevens uit je spellenverzameling.

Alles verwijderen

Verwijdert alleen specifieke spellen

Alle pickspellen verwijderen

Alle standaardspellen verwijderen

Alle Keno spellen verwijderen

Bij het verwijderen worden alle trekkingsnummers, prijzen, treffers en statistische gegevens van de verwijderde spellen ook verwijderd.

Groep hulpmiddelen

Geavanceerd gereedschap
Dit is een menu dat de volgende opdrachten bevat:

Lotnummers bewerken

Als je op deze knop klikt, kom je in het venster Loterijnummereditor waar je de nummers van het geselecteerde spel kunt bewerken.

Synchroniseren met World Games Database

Herstelt het geselecteerde spel met de standaard eigenschappen

Spel toevoegen
Hier kun je handmatig je eigen spel aan het programma toevoegen.
Zo doe je dat:

1. Klik op de knop Spel toevoegen en er verschijnt een pagina met speleigenschappen aan de linkerkant van het hoofdvenster van de software

2. Bovenaan de pagina Speleigenschappen verschijnt een werkbalk met de volgende keuzes:
A. Selecteer het type spel dat je wilt toevoegen en klik dan op de  knopAan spellen toevoegen
B. Als je niet verder wilt gaan, klik je op de  knopAnnuleren.

Nadat je op de knopAan spellen toevoegen hebt geklikt, wordt het spel toegevoegd en kun je de eigenschappen van het spel wijzigen.

Sluiten

Sluit het huidige geopende spel. Je hoeft dit niet te gebruiken voordat je een nieuw spel opent.

Deze opdracht is alleen handig als je veel computergeheugen gebruikt en dit om bepaalde redenen wilt vrijmaken.