Päivät Vaihda

Top  Previous  Next

Visuaalinen analysaattori analysaattori voi analysoida numeroita, kun ne esiintyvät tiettynä päivänä tai kaikkina päivinä.

Visual Analyser -ikkunan työkalurivillä on seuraavat painikkeet

daysswitch:

Kun avaat ikkunan ,Kaikki päivät -painike onoletusarvoisesti  valittuna, numerot analysoidaan normaalisti päivä päivältä sitä mukaa, kun ne piirretään.

Voit kuitenkin myös nähdä, miten numerot piirretään vain yhtenä valittuna päivänä.

Jos esimerkiksi analysoit pelejä, että seuraava arvonta on tiistaina, napsauta yläpuolella olevan kytkentätyökalurivin tiistai-painiketta.
Analyzer siirtyy näyttämään KAIKKI analyysit siten kuin ne tapahtuvat vain valittuna päivänä.

Käyttämällä työkalurivin päivien vaihtopainikkeita voit tehdä monia lisäanalyysejä.
Aina kaikki nämä painikkeet eivät ole käytössä, vaan ohjelma näyttää vain ne painikkeet, joiden päivinä peli on käytettävissä.

Huomaa, että ohjelma suodattaa kaikki arvonnat analysoidakseen vain ne, jotka arvotaan valittuna päivänä,

Jos esimerkiksi analysoit viimeiset 200 arvontatapahtumaa, näet analyysiruudulla vain noin 28 analysoitua arvontatapahtumaa.

Jos peli arvotaan joka päivä, viimeisten 200 päivän aikana on esimerkiksi 28 maanantaita.
Jos haluat nähdä enemmän analyysejä tiettyinä päivinä, laajenna pääohjelmiston laajaa valikoimaa Lottery Options -ikkunassa.