Visuaalisen Analysaattorin Vaihtoehdot

Top  Previous  Next

Asetukset-sivulla voit asettaa seuraavat asetukset

Näytä

Työkaluruudun telakointiasento

Voit siirtää työkaluruudun ikkunan vasemmalle tai oikealle puolelle valitsemalla Oikea tai Vasen -vaihtoehdon.

On olemassa täyttövaihtoehto, joka saa työkalun täyttämään koko ikkunan, Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, kun haluat käyttää työkalua koko ominaisuusikkunassa.
Saman vaikutuksen saat aikaan napsauttamalla työkaluruudun yläreunan oikeassa kulmassa olevaa Täytä-painiketta, kun ruudun sivu on näkyvissä.

Jos asetat tämän vaihtoehdon täyteen, työkaluruutu täyttää koko ikkunan, kun avaat ikkunan seuraavan kerran.

Piilota valikon tarpeettomat elementit

Jos tämä vaihtoehto on valittuna, voit piilottaa valikosta linkit joihinkin tarpeettomiin analyyseihin.
Esimerkiksi valikossa In Contact - Horizontal Lines (Yhteystiedot - vaakasuorat viivat) valikossa näytetään vain linkit niihin viivoihin, jotka voidaan analysoida.
Jos vaihtoehtoa ei ole valittu, koko valikko näytetään.

Sovelletaan viimeistä työtilaa käynnistyksen yhteydessä

Jos tämä vaihtoehto on valittuna, aiemmin käytetty työtila avataan ja sitä käytetään, kun avaat tämän toiminnon ikkunan seuraavan kerran.

Näytä asetteluvihjeet lippunäkymässä

Jos tämä vaihtoehto on valittuna, voit nähdä pääkuvassa Ticket View (Lippunäkymä ) numerot, jotka ovat valitussa kaaviossa.

Jos olet esimerkiksi analysoinut jotain, voit napsauttaa kaaviota ja nähdä numerot.

Kunnapsautat kaaviota, jossa lukee Yhteyshenkilö , niin näet kaikki yhteystietonumerot tällä hetkellä valitun arvonnan osalta.
Kun napsautat kaaviota, näet minkä tahansa muun arvonnan yhteystietonumerot,valitse vain arvonta analyysinäytöltä, napsauta analyysinäytön saraketta tai siirry arvontojen välillä näppäimistön vasemmalla/oikealla nuolinäppäimillä.

Kaikki numerot, jotka näkyvät lippunäkymässä, on ympyröity.

Kun esimerkiksi napsautat kaaviota, joka näyttää Contact- ja Hot-numeroidenanalyysin  yhdessä, lippunäkymässä kaikki nämä numerot on ympyröity:
circledtips

Näytä arvottujen numeroiden vinkit lippunäkymässä
Tämä vaihtoehto edellyttää, että Rastinäkymä-ikkunassa näytetään numerot tilassa 2X .

Jos haluat nähdä visuaalisesti Ticket View - päänäkymässä , mitkä numerot arvottiin ja sisältyvät yksittäisiin arvonta-analyyseihin, valitse tämä vaihtoehto.

Jos olet esimerkiksi analysoinut jotakin, voit napsauttaa kaaviosaraketta (tai mitä tahansa mustaa pistettä) nähdäksesi numerot.

Kunnapsautat kaavion pistettä ja kaavion otsikossa lukee Yhteystiedot , niin näet valitut vain  yhteystietonumerot .

Esimerkiksi tässä on pieni osa kaaviosta (otsikolla Contact), kun olet napsauttanut saraketta 4 (neljäs menneen arvonnan arvonta), ja musta piste on rivillä 2,

Tämä osoittaa, että viimeisessä neljännessä arvonnassa arvottiin 2 numeroa yhteystietonumeroiksi.

tips2xdiagram

Ja näet nämä 2 numeroa tässä lippunäkymässä,kaikki lippunäkymässä näkyvät numerot on valittu ristillä.
Joten kuudesta arvotusta numerosta vain kaksi arvottiin  yhteysnumeroina.

tickettips2x

Erilliset ikkunat

Erilliset ikkunat ovat navigointipaneelin sivuja, jotka voidaan avata Lottery Numbers Manager -ikkunan pääalueella.
Valitsemalla tai poistamalla tämän vaihtoehdon valinnan sivut voidaan siirtää pääalueelle ja takaisin navigointipaneeliin.
Kun olet siirtänyt joitakin sivuja pääikkunan alueelle, voit siirtää niitä edelleen ikkunan sisällä, kuten on kuvattu  aiheessa Ikkunoiden telakointi .