Numerot Tyyppi Kytkin

Top  Previous  Next

Visual Lottery Analyser käyttää 9 erityyppisiä erikoisnumeroita:

tai Kytketty, kytkemätön, irrotettu, irrotettu .

Visual Analyser -ikkunan työkalurivillä on seuraavat painikkeet

numbersswitch:

Oletusarvoisesti ikkunan avaamisen jälkeen Kaikki tyypit -painike on valittuna,
All Types tarkoittaa, että numerot analysoidaan sellaisenaan ja ensisijainen numerotyyppi on pois päältä.

Kun analysoit jotakin, analyysiruudussa näkyvät kaaviot seuraavassa järjestyksessä.

1.Kaavio, jossa on ensisijainen numerotyyppi, näytetään

2.Seuraavat kaaviot näyttävät ensisijaisen numerotyypin ja muiden tyyppien yhdistelmän.

Jos esimerkiksi valitset analysaattorin valikosta Viivat > Vaakasuorat viivat > Viiva 1, näet pari kaaviota:
Diagrammeissa näytetään vaakaviivalle 1 piirretyt numeroiden analyysit.

1.Vaakaviiva 1 - Kaikki tyypit
Ensimmäinen kaavio näyttää numeroiden analyysin sellaisena kuin ne piirrettiin sellaisenaan.

2.Vaakaviiva 1 - Yhteys
piirrettiin  yhteystietonumerona.

3.Vaakaviiva 1 - Ulkopuolella
piirrettiin  numerona Outside

4.Vaakaviiva 1 - Kuuma
piirrettiin nimellä Hot number.

5.Vaakaviiva 1 - Kylmä

piirrettiin kylmänä numerona.

6.Vaakaviiva 1 - Parillinen

piirrettiin  EvenEven-numerona.

7.Vaakaviiva 1 - Pariton
piirrettiin  OddEven-numerona.

8.Vaakaviiva 1 - Yhdistetty
piirrettiin  numerona Connected .

9.Vaakaviiva 1 - Liittymätön
piirrettiin  numerona *** .

10.Vaakaviiva 1 - kosketuksissa ja irrotettu
piirrettiin  numerona *** .

Yllä olevassa esimerkissä ensisijainen tyyppi oli Kaikki tyypit , joten kaavioissa ei esitetty muita yhdistelmiä.

Voit kuitenkin muuttaa ensisijaista numerotyyppiä napsauttamalla numerotyyppipainiketta ja tekemällä valitusta tyypistä ensisijaisen numerotyypin.

Tämän jälkeen kun analysoit mitä tahansa, kaaviot näyttävät kaaviot seuraavassa järjestyksessä

1.Kaavio, jossa on valittu ensisijainen numerotyyppi, näytetään

2.Seuraavissa kaavioissa näytetään ensisijainen numerotyyppi muiden tyyppien yhdistelmällä.

Jos esimerkiksi napsautatHot-näppäintyyppiä ja jos valitset analysaattorin valikosta Viivat > Vaakasuorat viivat > Viiva 1, näet kaaviot:

1.Vaakaviiva 1 - kuuma
Ensimmäinen kaavio näyttää numeroiden analyysin, koska ne piirrettiin ensin Hot-numeroina.

2.Vaakaviiva 1 - Kosketus
piirrettiin Hot & Contact -numeroina.

3.Vaakaviiva 1 - Ulkopuolella
piirrettiin Hot & Outside -numeroina

4.Vaakaviiva 1 - Parillinen

piirrettiin kuumana ja  EvenEven-numerona.

5.Vaakaviiva 1 - pariton
piirrettiin Hot & *** -lukuna.

6.Vaakaviiva 1 - Yhdistetty
piirrettiin Hot & Connected -lukuna.

7.Vaakaviiva 1 - kytkemätön
piirrettiin  numerona Hot & *** .

8.Vaakaviiva 1 - Kosketin ja irrotettu
piirrettiin kuumana ja *** tasanumerona .

Käyttämällä työkalurivin kytkinpainikkeita voit tehdä monia lisäanalyysejä ja nähdä, miten numerot piirtyvät monissa yhdistelmissä.
Kaikkia näitä painikkeita ei aina voi käyttää, koska ohjelmisto määrittää, voidaanko tiettyjä analyysejä käyttää tiettyjen numerotyyppien kanssa.