Lottery Vaihtoehdot

Top  Previous  Next

Analyysialueen vaihtoehdot

Analyysialue-editori saadaan näkyviin napsauttamalla Lottery Options (Lottovaihtoehdot)  -painiketta, joka sijaitsee ohjelmiston päätyökalurivillä vasemmalla puolella.

Tässä voit asettaa analysoitavien edellisten numeroiden määrän.
Alla olevat vaihtoehdot ovat ohjelmiston laajuisia vaihtoehtoja. Valikoimaa  käyttävät Visual Analyser , Tickets Generator ja One Step Analysis .

Alueen asettaminen

Voit asettaa alueen jollakin seuraavista menetelmistä:

Siirrä liukusäädintä vasemmalta puolelta oikealle puolelle.

Syötä arvonnan piirustusten sijainti  From- ja  To-tekstikenttiin.

Kun asetat arvontojen vaihteluväliä, asetat: uusimmasta arvonnasta vanhimpaan arvontaan, samaan suuntaan kuin numerot näkyvät Lottery Numbers -ikkunassa.

Uusimmat arvonnat ovat kohdassa 1 ja vanhimmat numerot seuraavat oikealla puolella liukusäätimellä.

drawsrange

Ainoastaan tiedoksi; Date From ja Date To näyttää numeroiden alueen päivämäärinä, joiden alla on lyhyt kuvaus.

Liput ja numerot

Täällä voit määrittää asetukset lippujen ja pelianalyysin luomista varten.
Näitä asetuksia o käyttävät Tickets Generator ja One Step Analysis .

Numerot

Kun peli avautuu, tarkista päivitetyt numerot

Jos tämä vaihtoehto on valittuna, ohjelma lataa uusimmat lottonumerot ja päivittää numerot automaattisesti.

Jos tätä vaihtoehtoa ei ole valittuna, luodaan esimerkkinumerot, jotka sinun on korvattava myöhemmin oikeilla numeroilla.
Voit korvata numerot lataamalla ne myöhemmin käyttämällä Lottery Numbers Manageria tai napsauttamalla Oma peli -työkalurivillä tai pelikortilla olevaa Päivitä valitut -painiketta.

Suodattimet

Käytä oletussuodattimia One Click Analysis -ohjelmalla

Jos tämä vaihtoehto on valittuna, ohjelma käyttää oletussuodattimiasi, kun se suorittaa yhden askeleen analyysin.
Ennen tämän vaihtoehdon käyttämistä sinun on määritettävä suodattimesi  Tickets Generatorin My Filters -sivulla, ja sinun on myös määritettävä, mitkä suodattimet ovat oletussuodattimia.

Sinun on valittava, mitkä suodattimet ovat oletussuodattimia. Tämä on tehtävä, vaikka sinulla olisi vain yksi suodatinsarja tiettyä peliä varten.

Jos haluat merkitä, mitkä suodattimet ovat oletussuodattimia, valitse suodatin hiirellä suodatinkokoelmaluettelosta ja napsauta Set As Default -painiketta.

Yhden napsautuksen analyysi

Suorita yhden askeleen analyysi käynnistyksen yhteydessä
Jos valintaruutu on valittuna, ohjelma suorittaa One Step Analysis -analyysin ohjelmiston käynnistyksen yhteydessä. Voit ottaa sen käyttöön myös My Games -ikkunassa.
Alla on One Click Analysis -ohjelman käyttämät lisävaihtoehdot:

Tulosta oletustulostimelle

Jos tämä on valittuna, voit tulostaa liput suoraan oletustulostimellesi, kun One Step Analysis on lopettanut lippujen luomisen.

Huomaa, että sinua ei pyydetä valitsemaan tulostinta, tämä on suora pikatulostus.

Näytä liput ikkunassa

Jos tämä valitaan, voit nähdä luodut liput Tickets Generator -ikkunassa, kun One Step Analysis on valmis .
Tämä on oletusvaihtoehto, jos sitä ei ole valittuna, ikkuna ei avaudu, liput voidaan tulostaa sen sijaan, mutta ne tallennetaan aina Tickets-kokoelmaasi .

Lähetä tekstiviesti lippujen kanssa

Jos tämä on valittuna, voit lähettää liput tekstiviestillä puhelimeesi, kun yksivaiheinen analyysi on valmis.

Lähetä sähköpostiviesti lippujen kanssa

Jos valintaruutu on valittuna, voit lähettää liput sähköpostitse sen jälkeen, kun yksivaiheinen analyysi on valmis.

Jos haluat käyttää omia asetuksiasi ja palvelinta, tarvitaan lisävaihtoehtoja, jotta se toimii tekstiviestien ja sähköpostin kanssa ,

katso  Sähköpostiasetukset-aiheesta, miten se määritetään.

Generaattori

Luotavien lippujen määrä

Kirjoita tähän, kuinka monta lippua haluat luoda.

Kenon paikkanumerot

Kun luot lippuja Keno-peliä varten, tämä vaihtoehto tulee saataville.

Valitse tai syötä, kuinka monta numeroa (paikkaa) haluat pelata (yleensä 5-10).

Valitse numeroiden jako

Voit valita poimintanumeroiden jakotavan, jolla pelinumerot luodaan.

Valitse se avattavasta luettelosta. Katso lisätietoja Pick Numbers Distribution -aiheesta.

Yritykset onnistuneeseen lippujen luomiseen
Tässä voit määrittää, kuinka monta kertaa ohjelma yrittää luoda lippua suodattimien avulla ennen kuin se ei mahdollisesti onnistu.
Oletusarvoisesti ohjelma yrittää 100 kertaa luoda lippua, ja jos lippua ei pystytä luomaan annettujen suodatinkriteerien avulla, lippua ei luoda.

Näytä ohje

Näyttää  tämän aiheen ohjesivun .