Guiden För Automatiskt Läge

Top  Previous  Next

Denna guide visas endast en gång när programmet startas.

Senare kan du öppna den från programvarans huvudverktygsfält > fliken Programvara högst upp i huvudfönstret > klicka på  knappenAutomatic Mode Wizard//.
Syftet med denna guide är att hjälpa dig att konfigurera programvaran för första gången du använder den.

Du kan också konfigurera programmet så att det fungerar i helautomatiskt läge med hjälp av  funktionen One Step Analysis .

Guiden har följande sidor:

På den första sidan ombeds du att välja språk för programgränssnittet.
Välj språk i rullgardinsmenyn och klicka på knappen Nästa längst ned i guiden.

På den andra sidan kan du välja om du vill  att One Step Analysis ska köras vid programstarten, och om du väljer att göra det kan du välja vad du ska göra med de ärenden som genererats för dig. Markera något av de tillgängliga alternativen:

Skriv ut skapade biljetter direkt till din standardskrivare

Om markerat kan du efter att One Step Analysis är klar med att skapa biljetter skriva ut dem direkt till din standardskrivare

Observera att du inte kommer att bli ombedd att välja skrivare, detta är direkt snabbutskrift.

Visa biljetter i biljettgeneratorns fönster

Om du väljer detta alternativ kan du se de skapade biljetterna i ett  biljettgeneratorfönsterefter att One  Step Analysis har slutförts.
Detta är standardalternativet, om det inte är markerat kommer fönstret inte att öppnas, biljetterna kan skrivas ut istället, men de sparas alltid i din biljettsamling

Skicka SMS med biljetter

Om detta alternativ är markerat kan du skicka ett SMS med biljetterna till din telefon efter att enstegsanalysen är klar

Skicka ett e-postmeddelande med biljetter

Om markerat så kan du efter att One Step Analysis är klar skicka ett e-postmeddelande med biljetter

Om du vill använda dina egna inställningar och server  kan du ställa in deytterligare alternativ som krävs för att få det att fungera med textmeddelanden och e-postserver ,

Se avsnittet E-postinställningar för hur du ställer in det. Klicka på knappen Nästa längst ner i guiden

På den tredje sidan kan du välja dina spel

Land
En lista över länder som programvaran har spel från.

Land
En lista över valda delstater
Om ett land har spel uppdelade efter dess delstater kan du välja ett spel från den valda delstaten, om inte visas alla spel från landet.

Välj land och delstat och kontrollera sedan i spellistan nedan vilka spel du vill lägga till i programvarans  samling Mina spel.Klickaknappen Nästa längst ner i guiden.

På den sista sidan i guiden väljer du vilket spel som ska vara ditt standardspel att analysera när programvaran startas. Klickaknappen Nästa längst ned i guiden.

För att avsluta installationen och generera biljetterna klickar du påknappen Slutför längst ned i guiden, annars klickar du på knappen Avbryt.