Mina Spel

Top  Previous  Next

Mina spel är en funktion som låter dig hantera dina spel.
Här kan du öppna ett spel för att spela med, lägga till ett nytt spel, redigera eller ta bort spel från din samling.

Innan du kan använda programmet måste du först lägga till ett spel från Games World Database till Mina spel.

Du kan lägga till ett spel på följande sätt:

Använd en separat Databas Över Världsspelen funktion som innehåller alla spel som stöds .

Använd en avgift från World Games-sidan, för att lägga till ett spel väljer du bara en speltitel och klickar på  knappenLägg till i Mina spel.

Lägg till ditt eget spel i Mina spel-samlingen manuellt och redigera det önskade spelets egenskaper direkt med hjälp av  huvudsidan Spelegenskaper .

Fönstret är uppdelat i tre grupper av kontroller:

Verktygsfältet högst upp där alla kommandon finns.

Spelsamling under verktygsfältet där dina spel presenteras i form av spelkort.
Här kan du se status för spelets lotterinummer och direkt uppdatera dess nummer.

Navigeringsfönstret Verktyg på höger sida av fönstret med ytterligare verktyg.

Se  Mina spels startsida och Mina spels redigeringssida för mer information om alla dess kommandon, eller om du använder hjälpen från programvaran:
För att se fler hjälpämnen, välj/ändra valfri sida i verktygsfältet eller i navigeringsfönstret på höger sida, klicka även på valfri spelikon för att lära dig mer om spelkortet.

När du väljer ett spel visas spelets egenskaper på  sidan Spelegenskaper

Tangentbordsknappar

Öppna spel -        Ctrl+O

Stäng spelet - Ctrl+Q

Uppdatera spelets nummer - F6

Uppdatera numren för alla spel - F7

Ta bort markerade spel - Ctrl+D

Ta bort alla spel - Ctrl+Delete

Redigera nummer - Ctrl+L

Observera att när ett programvarugränssnittselement som tilldelats with key, have no focus, then the shortcut may not work.