Databas Över Världsspelen

Top  Previous  Next

Databas Över Världsspelen är en samling av nästan alla spel från hela världen.
Med den här funktionen kan du bläddra bland spelen, se deras egenskaper och lägga till dem i Mina spel

Fönstret är indelat i tre grupper av kontroller:

Verktygsfältet längst upp i fönstret där alla kommandon och bläddringskontroller finns.

Spellistan under verktygsfältet där dina spel presenteras i form av ett spelkort.
Här kan du se status för spelets lotterinummer och direkt uppdatera dess nummer.

Detaljvy, inledningsvis dold vy där du kan se spelens egenskaper.

Lägg till i Mina spel
För att lägga till ett spel i Mina spel väljer du ditt land från listan över länder, sedan delstaten om det är tillämpligt och sedan väljer du ditt spel i listan .
Klicka på den här knappen för att lägga till spelet.

Titta upp

Land
En lista över länder som programvaran har spel från.

Land
En lista över valda delstater
Om ett land har spel uppdelade efter dess delstater kan du välja ett spel från den valda delstaten, om inte visas alla spel från landet.

Lotteri nummer

Uppdatera valda
Klicka på den här knappen för att uppdatera valda spelnummer, programvaran laddar ner nummer från vår server och uppdaterar spelet.

Uppdatera alla
Klicka på den här knappen för att uppdatera valda spelnummer, programvaran laddar ner nummer från vår server och uppdaterar alla spel.

Visa

Typ av spel
Här kan du filtrera vyn efter speltyp, välj från menyn speltyp och endast sådana spel kommer att visas.

Detaljer
Växlar huvudvyn mellan kortvy och detaljvy.
När vyn är i detaljläget ser du en lista över spel med en lista över grundläggande spelegenskaper.
Se  avsnittet Rutnät för mer information om denna typ av rutnät och hur du kan söka efter data.

All information om spel matas in i databasen manuellt och kan påverkas av mänskliga fel. Även om vi gör allt vi kan för att säkerställa att uppgifterna är korrekta, kan vi inte garantera att informationen är korrekt. Om det finnsen avvikelse mellan dessa listor och de officiella spelegenskaperna ber vi dig skicka ett e-postmeddelande tilloss  så rättar vi till det så snart som möjligt.

Om du inte ser ditt spel på listan, vänligen skicka oss ett e-postmeddelande med information om ditt spel så inkluderar vi spelet om möjligt.

Tangentbordsknappar

Lägg till imina spel - F3

Uppdatera spelets nummer - F6

Uppdatera numren för alla spel - F7

Observera att genvägen kanske inte fungerar när programvarans gränssnittselement som tilldelats tangenten inte har något fokus.

Denna funktion, dock, är inte den slutliga myndigheten för information om vinnande nummer. Alla vinnande nummer måste valideras av din lokala lotterimyndighet