Mina Spelalternativ

Top  Previous  Next

På sidan Alternativ kan du ställa in följande alternativ

Separata fönster

Separata fönster är de sidor från navigeringsfönstret som kan öppnas inom huvudområdet i Lottery Numbers Manager-fönstret.
Genom att markera eller avmarkera detta alternativ kan sidorna flyttas till huvudområdet och tillbaka till navigeringsfönstret.
När du har flyttat några av sidorna till huvudfönstret kan du flytta dem runt i fönstret på det sätt som beskrivs i avsnittet Dockning av fönster .

Mina spel

När du lägger till ett nytt spel från World Games i Mina spel eller öppnar ett spel har du möjlighet att ladda ner de senaste numren som är kopplade till det spelet.
Denna funktion säkerställer att du har aktuell information för det spel du lägger till. Funktionen ansluter till vår server för att hämta de senaste uppgifterna för spelet.

Här är två alternativ som använder automatisk nedladdning av nummer:

Ladda ner de senaste siffrorna när du lägger till ett spel

Om detta alternativ är markerat kommer programmet att ladda ner de senaste lotterinumren och uppdatera dina nummer automatiskt.

Om det inte är markerat genereras ett provnummer och sedan måste du ersätta dem senare med de riktiga.
För att ersätta numren kan du ladda ner dem senare med Lottery Numbers Manager eller klicka på knappen Uppdatera valda i verktygsfältet Mitt spel eller på spelkortet.

Ladda ner de senaste numren när du öppnar ett spel

Om detta alternativ är markerat kommer programmet att ladda ner de senaste lotterinumren och uppdatera dina nummer automatiskt.
Detta görs endast när dina nuvarande nummer är föråldrade.

För att förhindra oavsiktlig dataförlust innehåller vår programvara en bekräftelse när du försöker radera ett spel. Detta ytterligare steg säkerställer att du bara tar bort spel avsiktligt.
Här är två alternativ:

Bekräfta innan du raderar ett spel

Om detta alternativ är markerat kommer programmet att be dig bekräfta innan du raderar ett spel från Mina spel

Bekräfta innan du tar bort alla spel
Om detta alternativ är markerat kommer programmet att be dig bekräfta innan du raderar alla spel från Mina spel

Ladda det senaste spelet vid start

Om detta alternativ är markerat kommer det senast använda spelet att laddas automatiskt när programmet startas.

Visa

Dockningsposition för verktygsfönstret

Du kan flytta verktygsfönstret till vänster eller höger sida av fönstret genom att välja alternativet Höger eller Vänster.

Det finns ett fyllnadsalternativ som gör att verktyget fyller hela fönstret, detta alternativ är användbart när du vill använda ett verktyg i ett fönster med full funktion.
Du kan uppnå samma effekt genom att klicka på knappen Full längst upp i verktygsfönstret i det högra hörnet när fönstrets sida är synlig.

Om du ställer in detta alternativ på full, kommer verktygsfönstret att fylla hela fönstret nästa gång du öppnar detta fönster.

Justering av kort

Här kan du ställa in om spelkorten ska centreras i vyn eller riktas in mot dess specifika kant.
Välj typ av näring i rullgardinsmenyn för alternativet.

Visningsläge för kort

Följande visningslägen kan ställas in från alternativets rullgardinsmeny:

Enstaka kort

Ett enda spelkort visas samtidigt.

Rad

Spelkorten är arrangerade i en enda rad.

Kolumn

Spelkorten är arrangerade i en enda kolumn.

Flera rader

Spelkorten är arrangerade i flera rader.

Flera kolumner

Spelkorten är ordnade i flera kolumner.

Karusell

Spelkorten är arrangerade i en ellips med en transparenseffekt.

Höjd på rader i världsdatabasen
Du kan ändra höjden på raderna på sidan World Games Database, så att du får större spelikoner.

Använd senaste arbetsyta vid start

Om det här alternativet är markerat kommer den tidigare använda arbetsytan att öppnas och tillämpas nästa gång du öppnar det här funktionsfönstret