Indstillinger For Systemredigering

Top  Previous  Next

På siden Indstillinger kan du indstille følgende muligheder

Indlæs

Indlæs sidste system ved opstart

Indlæser det sidst brugte system igen, næste gang du åbner hovedvinduet.

Bekræft før indlæsning af stort system

Nogle store hjulsystemer kan tage flere sekunder eller mere at indlæse.

Denne mulighed giver dig mulighed for at bekræfte, om du vil fortsætte.
Denne mulighed er nyttig, når du har markeret Indlæssystem ved valg med musen .

Indlæs kun automatisk, hvis kombinationer er mindre end

Når du indlæser systemet automatisk, kan du her indstille, at kun det system, der har færre kombinationer, end du har indstillet, indlæses.
Indtast den maksimalt tilladte kombinationsværdi her.

Indlæs system ved valg med musen

Denne indstilling giver dig mulighed for at indlæse systemet på musens valg.

Indlæs system efter det er genereret
Her kan du indstille, at systemet indlæses automatisk, når det er blevet genereret.

Adskil vinduer

Separate vinduer er de sider fra navigationsruden, der kan åbnes i hovedområdet i Lottery Numbers Manager-vinduet.
Ved at markere eller fjerne markeringen af denne indstilling kan siderne flyttes til hovedområdet og tilbage til navigationsruden.
Når du har flyttet nogle af siderne til hovedvinduet, kan du flytte dem rundt i vinduet som beskrevet i  emnet Docking Windows .

Redaktør

Antal kombinationer, der skal tilføjes

Når du redigerer systemet manuelt, kan du her indstille, hvor mange kombinationer der skal tilføjes med det samme, når du klikker på  Tilføj-knappen.

Adfærd

Vis spillets layout for systemet, hvis det er muligt
Når systemet indlæses, kan du her indstille, at når spilegenskaberne er de samme som systemegenskaberne,  vil talvælgeren og taludskiftningen blive vist på deres Ticket View fulde spillayout, hvis ikke, vil kun tallene blive vist.

Vis systemnumre på spillets layoutvisning

Her kan du indstille, om du vil vise kombinationsnumre i hovedbilletten , når du vælger en kombination med musen.

Opret en liste over nyligt brugte systemer
Hvis denne indstilling er markeret, kan du oprette en liste over systemer, der er i brug, og hvert indlæst system føjes til listen.
Næste gang kan du vælge et system fra listen i stedet for at søge i systemsamlingen.

Vis kompatible systemer
Hvis denne indstilling er markeret, kan du filtrere din systemsamling, så den kun viser systemer, der er kompatible med det åbne spil.

Vis beskeder på værktøjslinjen
Når du indlæser systemer, vil programmet vise særlige meddelelser under værktøjslinjen,

Meddelelserne viser, om det indlæste system kan redigeres og er kompatibelt til brug med talvælger- og taludskiftningsfunktionerne.

Visning

Værktøjsrudens forankringsposition

Du kan flytte værktøjsruden til venstre eller højre side af vinduet ved at vælge Højre eller Venstre.

Der er en udfyldningsmulighed, som får værktøjet til at fylde hele vinduet. Denne mulighed er nyttig, når du vil bruge et værktøj i et fuldt funktionsvindue.
Du kan opnå den samme effekt ved at klikke på knappen Fuld øverst i værktøjsruden i højre hjørne, når rudens side er synlig.

Hvis du sætter denne indstilling til fuld, vil værktøjsruden fylde hele vinduet, næste gang du åbner dette vindue.Anvend sidste arbejdsområde ved opstart

Hvis denne indstilling er markeret, vil det tidligere anvendte arbejdsområde blive åbnet og anvendt, næste gang du åbner dette funktionsvindue.

Udvid visningen af alle systemer ved opstart

Hvis denne indstilling er markeret, vil alle systemer blive vist i systemsamlingen, når vinduet åbnes; normalt er alle systemer grupperet.
Denne indstilling gør det lettere at vælge systemer