Statistik Og Muligheder For Vindende Numre

Top  Previous  Next

På siden Indstillinger kan du indstille følgende muligheder

Separate vinduer

Når du har flyttet nogle af siderne til hovedvinduet, kan du flytte dem rundt i vinduet som beskrevet i  emnet Docking Windows .

Se

Værktøjsrudens forankringsposition

Du kan flytte værktøjsruden til venstre eller højre side af vinduet ved at vælge Højre eller Venstre.

Der er en udfyldningsmulighed, som får værktøjet til at fylde hele vinduet. Denne mulighed er nyttig, når du vil bruge et værktøj i et fuldt funktionsvindue.
Du kan opnå den samme effekt ved at klikke på knappen Fuld øverst i værktøjsruden i højre hjørne, når rudens side er synlig.

Hvis du sætter denne indstilling til fuld, vil værktøjsruden fylde hele vinduet, næste gang du åbner dette vindue.Anvend sidste arbejdsområde ved opstart

Hvis denne indstilling er markeret, vil det tidligere anvendte arbejdsområde blive åbnet og anvendt, næste gang du åbner dette funktionsvindue.