Licensstatus Og Om Software

Top  Previous  Next

Denne funktion har funktioner, der lader dig aktivere softwaren
tjekke for softwareopdatering og se andre grundlæggende softwareoplysninger

Værktøjslinjen har følgende knapper:

Licensstatus & Om software

Klik på denne knap for at få vist den side i vinduet, hvor du kan se
oplysninger om softwarelicensen og softwareoplysninger

Hvis softwaren er licenseret, vil du se følgende oplysninger:

Licenseret  - Softwaren er licenseret i ubegrænset tid ,
 Desuden datoen for, hvornår licensen blev udstedt, og navnet på licenstageren.

Hvis softwaren ikke er licenseret, vil du se status, og hvor mange dages prøveperiode eller midlertidig licens, der er tilbage.

Evaluering - softwaren er i prøvetilstand

Midlertidig licens - softwaren er licenseret for en periode.

Aktivering af software

Viser den side, hvor du kan aktivere softwaren.
Softwaren kan aktiveres over internettet eller uden internetforbindelse, en lokal aktivering.

Internet-aktivering

Den første metode er standard og den hurtigste, når du har afgivet en ordre,
sender vi dig en nøgle, som du kan bruge til at aktivere over internettet.
For at aktivere skal du indtaste eller indsætte nøglen i et tekstfelt til licensnøglen.
Du kan bruge knappen Indsæt, som du finder i venstre side,
Klik derefter på knappen Aktivér i højre side af tekstboksen.
Det kan tage flere sekunder at få svar fra vores aktiveringsserver.

Når nøglen er verificeret, er softwaren aktiveret.

Lokal aktivering
Hvis du ikke har en internetforbindelse, kan vi aktivere softwaren lokalt.
Denne metode er en smule kompliceret, men er til rådighed i et tilfælde
hvor der ikke er mulighed for at aktivere softwaren via internettet.

Først skal du sende os en e-mail med en aktiveringsanmodning, anmodningen vil have et software serienummer.
For at sende en e-mail kan du bruge en anden computer, der er forbundet til internettet,
men aktiveringsanmodningen skal oprettes på din computer.

For at gøre det skal du indtaste dit ordrenummer i tekstboksen Ordrenummer,
Du kan også bruge knappen Indsæt, som du finder i højre side.

Klik på knappen Opret anmodning i højre side af siden,
Den foruddefinerede besked vil blive vist i tekstboksen nedenfor.
Kopier beskeden,og send den til  license@sprintbit.com .
Du behøver ikke at kopiere og sende beskeden præcis som foreslået,
men de vigtigste oplysninger, vi har brug for, er softwarens serienummer og dit ordrenummer.

Når vi har modtaget anmodningen, vil nøglen blive genereret, og du vil få tilsendt en e-mail med en lokal licensnøgle.

For at aktivere softwaren skal du indsætte nøglen i tekstboksen Local License,

og derefter klikke på knappen Aktivér i højre side af boksen Lokal licens.
For at indsætte nøglen kan du bruge knappen Indsæt eller bruge menuen i tekstboksen,

Klik på højre museknap for at åbne menuen.

Køb fuld licens

Klik på denne knap for at åbne en softwarebestillingsside, hvor du kan købe en fuld softwarelicens.

Køb midlertidig licens

Åbner en softwareordreside, hvor du kan købe en midlertidig licens.

Tjek for opdatering

Tjekker, om der er en opdateret version af softwaren, som kan downloades.
Opdateringsstatus og beskrivelse af opdateringen

vil blive vist i tekstboksen Opdateringsoplysninger

Download den fulde version

Download softwareinstallationsprogrammet fra vores server.