Snabbstartsguide

Top  Previous  Next

Välkommen till den visuella lotterianalysatorn

Introduktion till Visual Lottery Analyser
Vad är nytt i version 5

För att komma igång, följ någon av instruktionerna som beskrivs i detta avsnitt.

Helautomatiskt läge

Visual Lottery Analyser kan arbeta i helautomatiskt läge.
När du har slutfört guiden för automatiskt läge kan du använda programvaran och få dina lotter med bara ett klick.
Starta bara programmet på din dator och allt är klart.

Så här använder du programvaran:

1.Lägg till dina spel i programmet.
Detta program levereras med en redan inbyggd World Games Database , som innehåller hundratals fördefinierade lotterispel.
För att öppna den här funktionen hittar  duWorld Games i programvarans verktygsfält högst upp i huvudfönstret.
Klicka på  knappen World Games för att öppna den och lägg sedan till de spel du vill spela med.
Du kan också gå direkt till Mina spel och på höger sida av fönstret finns en annan  sida medWorld Games-databasen.
För att öppna den här funktionen hittar  du knappen Mina spel i programvarans verktygsfält högst upp i huvudfönstret.

2.För att använda ett spel måste du ladda in spelet i programmet. Välj ett spel som du vill spela med och använd någon av följande metoder:
a) Klicka på knappen Öppna  i verktygsfältet i fönstretMina spel
b) Klicka på knappen Öppna spel i programvarans verktygsfält.
c) Dubbelklicka på spelikonen.

3.För att börja analysera spel och få dina siffror, använd en av följande metoder:
a) Klicka på  knappen One Step Analysis för att få det öppnade spelet analyserat automatiskt, knappen finns i programvarans huvudverktygsfält.
b) Använd Visual Analyser-funktionen för att analysera spel manuellt.
c) Skapa dina biljetter med hjälp av  biljettgeneratorn.
För att öppna den här funktionen hittar  du knappenBiljettgenerator i programmets verktygsfält högst upp i huvudfönstret.

Läs också de viktigaste ämnena för att lära dig mer:

Introduktion till biljettvyn

Koncept för visuell analys
Programvarugränssnittets huvudelement