Snelstartgids

Top  Previous  Next

Welkom bij de Visuele Loterij Analyser

De Visuele Loterij Analyser
Wat is er nieuw in versie 5?

Volg een van de instructies in dit onderwerp om aan de slag te gaan.

Volledig automatische modus

De Visuele Loterij Analyser kan in volledig automatische modus werken.
Nadatje de wizard voor de automatische modus hebtvoltooid , kun je de software gebruiken en je loten krijgen met slechts één klik.
Start de software op je computer en alles is klaar.

Hoe gebruik je de software?

1.Voeg je spellen toe aan de software.
Dit programma wordt geleverd met een reeds ingebouwde World Games Database , die honderden vooraf gedefinieerde loterijspellen bevat.
Om deze functie te openen, vind je World Games op de hoofdwerkbalk van de software bovenaan het hoofdvenster.
Klik op de  knopWereldspelen om deze te openen en voeg vervolgens de spellen toe waarmee je wilt spelen.
Je kunt ook direct naar Mijn spelletjes gaan  en aan de rechterkant van het venster vind je nog een  pagina met deWereldspeldatabase.
Om deze functie te openen, vind je de  knopMijn spelletjes op de hoofdwerkbalk van de software boven in het hoofdvenster.

2.Om een spel te gebruiken, moet je het spel in de software laden. Selecteer hiervoor een spel waarmee je wilt spelen en gebruik een van de volgende methoden:
a) Klik op de knop Openen op  de werkbalk van het vensterMijn games
b) Klik op de knop Spel openen op de hoofdwerkbalk van de software.
c) Dubbelklik op het spelpictogram.

3.Om te beginnen met het analyseren van spellen en je getallen te krijgen, gebruik je een van de volgende methoden:
a) Klik op de  knop Analyse in één stap om het geopende spel automatisch te laten analyseren, deze knop is te vinden op de hoofdwerkbalk van de software.
b) Gebruik  de functie Visual Analyser om spellen handmatig te analyseren.
c) Maak je tickets met behulp van de Tickets generator.
Om deze functie te openen, vind  je de knopTickets generator op de hoofdwerkbalk van de software bovenaan het hoofdvenster.

Lees ook de belangrijkste onderwerpen voor meer informatie:

Inleiding Ticketweergave

Concept visuele analyse
Software-interface belangrijkste elementen