Sekalaiset

Top  Previous  Next

Vahvista ohjelmasta poistuminen

Valitsemalla tämän vaihtoehdon sinun on vahvistettava ennen kuin voit poistua ohjelmasta.

Näytä ohjepainike
Jos valintaruutu on valittuna ,Näytä ohje -painike näkyy lähes jokaisen ohjelmatoiminnon työkalurivillä.
Voit tarkistaa tämän painikkeen nähdäksesi Ohjeen katseluohjelman . Katseluohjelma avautuu ohjelmiston pääikkunan vasemmalle puolelle.

Pakota DirectX-laitteistokiihdytys
DirectX-laitteistokiihdytyksen avulla sovellus voi hyödyntää tietokoneen näytönohjainta (integroitua tai omaa) ohjelmistorajapinnan renderöintiin.
DirectX-kiihdytys parantaa sovellusten suorituskykyä 4K-näytöissä, joissa tavallisella GDI+:lla renderöidyt suuren datan sovellukset voivat olla reagoimattomia.

Tämän vaihtoehdon muuttaminen edellyttää ohjelmiston uudelleenkäynnistystä, jotta se tulee voimaan.

Tämä vaihtoehto saattaa kuitenkin renderöidä ohjelmistoelementit nopeammin, mutta voi myös johtaa odottamattomiin tuloksiin, jos havaitset ongelmia, yritä vaihtaa skiniä tai kytkeä se pois päältä.

Ota lokitus käyttöön

Ottamalla kirjaamisen käyttöön ohjelmisto kirjaa virheensä tiedostoon niiden ilmettyä.

Tästä vaihtoehdosta voi olla hyötyä, jos ohjelmisto kaatuu tai näyttää joitakin virheitä,
voit lähettää meille lokitiedoston tutkittavaksi, se auttaa meitä korjaamaan ohjelmiston ja korjaamaan sen.

Ohjelmiston lokihakemisto

Jos Enable logging on valittuna, ohjelma tallentaa lokin tiedostoon.

Oletusarvoisesti lokitiedosto sijaitsee kansiossa
YourDocuments\Sprintbit Software Databases\Visual Lottery Analyser\Log.txt

Mutta voit asettaa uuden kansion tähän, klikkaa tätä varten pientä kansiokuvaketta oikealla puolella vaihtoehtoa.
Valitse kansio kansiovalikosta.

Näytä vinkit

Vinkit voivat näyttää lyhyen kuvauksen valitun painikkeen toiminnasta.
Kun viet hiiren hiiren painikkeen päälle hetkeksi, pieni ponnahdusikkuna vinkki tulee näkyviin, kunnes siirrät hiiren uudelleen

Kun painike kuitenkin löytyy valikosta, vinkki näytetään sen sijaan ohjelman päätilapalkissa.

Kun tutustut ohjelmiston toimintoihin, voit kytkeä vinkit pois päältä.