Käynnistys

Top  Previous  Next

Ohjattu automaattinen tila

Jos tämä vaihtoehto on valittuna, seuraavalla ohjelmiston käynnistyskerralla  näytetään Ohjattu automaattinen toimintatila .

Näytä käynnistysnäyttö

Jos tämä vaihtoehto on valittuna, ohjelma näyttää käynnistysnäytön.

Palauta asettelu

Jos tämä vaihtoehto on valittuna, ohjelma palauttaa seuraavat ominaisuudet käynnistyksen yhteydessä:

Telakoitujen ikkunoiden asettelu.

Viimeksi valitut kohteet eri pudotusluetteloissa.

Tietoruudukon sarakkeiden leveys tarvittaessa.

Tarkista tietokantojen eheys

Jos tämä valitaan, ohjelma tarkistaa kaikkien tietokantojen eheyden ja liitettävyyden.
Tällä vaihtoehdolla varmistetaan, että ohjelmistosta ei puutu tietokantatiedostoja ja että se voi muodostaa yhteyden tietokantaan tai palvelimeen.
Huomaa, että tämän vaihtoehdon suorittaminen voi kestää jonkin aikaa, ja tehtävän suorittamiseen kuluva aika riippuu käyttämästäsi palvelimesta.
Jos käytät oletusohjelmiston SQLite-tietokantoja, prosessi on nopea.

Muut tietokannat, kuten MySql, Postgres tai Microsoft SQL, vievät jonkin aikaa yhteyden muodostamiseen palvelimeen.
Ei huomattavan kauan, mutta kuitenkin, varsinkin jos palvelin on verkossa.
Jos ohjelman päivittäisessä käytössä kaikki on kunnossa tai käytät vain oletusarvoisia SQLite-tietokantoja, voit poistaa tämän vaihtoehdon valinnan.
Tämä nopeuttaa ohjelmiston käynnistymistä noin parissa sekunnissa.

Viimeisimmän työtilan soveltaminen käynnistyksen yhteydessä

Jos tämä valintaruutu on valittuna, aiemmin käytetty työtila voidaan avata ja soveltaa, kun käynnistät ohjelmiston seuraavan kerran.

Tämä vaihtoehto koskee vain ohjelmiston pääikkunaa, muilla ominaisuuksilla on omat työtilavaihtoehtonsa.