Ohje Viewer

Top  Previous  Next

Ohjejärjestelmä on suoraan sisäänrakennettu ohjelmistoon, jokaisessa ohjelmiston ominaisuudessa on Näytä ohje -painike, ja kun valitset tämän painikkeen, ohjeikkuna avautuu.

Ohjeikkuna avautuu ohjelmiston pääikkunan vasemmalle puolelle, ja voit tarvittaessa siirtää ikkunaa ympäriinsä. Katso  aihe Telakointi-ikkunat .

Järjestelmä on vuorovaikutteinen, voit lukea kutakin ohjelmaelementtiä koskevan ohjetiedoston napsauttamalla jotakin käyttöliittymäelementtiä.
Voit siirtyä toiseen aiheeseen nykyisen aiheen sisällä pitämällä CTRL-näppäintä painettuna ja napsauttamalla linkkiä.