Lägg Till Nya Nummer

Top  Previous  Next

Med verktyget Lägg till nummer kan du lägga till de nya lotterinumren manuellt i spelet.

Du kan använda detta verktyg för att uppdatera nummer på daglig basis när du har ställt in de andra alternativen för att inte ladda ner numren automatiskt.

Även när du inte har tillgång till internet kan du lägga till nummer här.

Hur man lägger till:

Välj nummer på nummerväljaren med musen, ett klick på ett nummer väljer numret.

När du lägger till nummer till en Pick-speltyp kan du välja ett annat nummer på en rad utan att avmarkera det tidigare.

När du lägger till nummer i andra speltyper klickar du på en nummerväljare för att välja nummer, medan andra klick på redan valda nummer avmarkerar numret.

För att lägga till valda nummer i spelet, klicka på knappen Lägg till.

Överst i fönstret finns datumkontrollen, programvaran kommer att hantera det automatiskt, efter att du har lagt till nummer kommer datumet att justeras till nästa dragningsdatum i framtiden.

Du kan dock fortfarande välja startdatum från menyn.